Hjem » Oslo »  Møt sommeren med ny glød i huden

Møt sommeren med ny glød i huden

Huden har mye å si for selvfølelsen, og etter en lang vinter er det nok mange som ønsker seg ny glød i huden. Hos Akademikliniken på Smestad, tilbyr de behandlinger med Dermapen og HydraFacial som vil gi huden din en skikkelig boost før sommeren!

Akademikliniken holder til i lyse og inn-bydende lokaler på Smestad, like i nærheten av t-banestasjonen. Klinikken tilbyr alt innen hudbehandling, fra medisinske kremprogram til laserbehandlinger. Alle som jobber her er dessuten utdannet sykepleiere med lang erfaring innen bransjen, slik at du kan være trygg på at du er i de beste hender. Akademi-kliniken har i tillegg et privat sykehus på Ullevål med en kirurgisk enhet.
Ved klinikken på Smedstad, kan de hjelpe med alt fra generell hudforbedring til ulike hudproblemer som akne, arr, sprengte blod-kar, hyperpigmenteringer og rynker. Det er få ting som har så stor betydning for selvfølel-sen som huden, og med sommeren rett rundt hjørnet er det nok mange som ønsker seg en frisk hud med litt ekstra glød. 
Ass. klinikksjef Julie Svenneby-Arvnes, forteller at behandlinger som Dermapen og HydraFacial er svært populære på denne tiden av året. 
– Det er flere av våre behandlinger hvor man må være ekstra forsiktig med solen i tiden etterpå, men det slipper man å ta hensyn til med både Dermapen og Hydra-Facial. Man ser dessuten like fin ut rett etterpå. Siden begge behandlingene tar ca. 45 minutter, er det mange som kommer innom i lunsjpausen. Det er fine behandlinger enten man skal i bryllup eller selskap, eller om man bare ønsker seg litt freshere hud.

Dyp rens av huden

HydraFacial er en avansert dyprens, og er blant en av de ikke-medisinske behandlinger klinikken tilbyr. 
– Vi starter med å fjerne sminke og renser huden ved hjelp av vakuum. Vi smører på en kjemisk peel med blant annet glykol og melkesyre, videre bruker vi en «støvsuger» for å rense dypt ned i porene. Behandlingen avsluttes med at vi sluser inn fukt og antioksidanter som hjelper til å lukke porene, før vi påfører en solfaktor. Resultatet blir en fresh hud som ser veldig bra ut. Dette er en behagelig behandling som mange tar før de f.eks skal i bryllup. HydraFacial er ekstra populær i tiden før jul og nå før sommeren. Siden det benyttes syre, skal man være litt forsiktig med solen, men vi avslutter alltid med å smøre på solfaktor. Vi anbefaler jo uansett at man alltid benytter solfaktor, helst med faktor over 30.
Dermapen er en mikro-needling behandling som passer alle hudtyper.
– Dermapen har 12 små nåler som gir 1300 stikk per sekund, og som lager små punktblødninger i huden. Den lager kontrol-lert skade i huden noe som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon. I tillegg til å friske opp huden og gi den ny glød, er Dermapen også effektiv i behandlingen av arr, store porer, pigmentering og aktiv akne siden den øker elastisiteten i huden. Etterpå kan huden være litt rød og varm. Vi legger på en beroligende fuktmaske som roer ned huden. Under behandling bruker vi et serum tilpasset kundens hudtype. Både Dermapen og HydraFacial kan kombineres med våre andre behandlinger som medisinske krem-program, fillere og laserbehandlinger, avslutter Julie og ønsker alle velkommen til Akademikliniken for en uforpliktende og gratis konsultasjon!

Tekst & foto: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook