Hjem >  Moderne & tidløst hos Studio Sigdal

Moderne & tidløst hos Studio Sigdal

Er du på utkikk etter et nytt kjøkken i et stilrent norsk design? Hos Studio Sigdal i Fredrikstad finner du ditt drømmekjøkken, enten du er opptatt av et moderne minimalistisk design, et klassisk landlig uttrykk. Valget er ditt. Sigdal tar seg av resten.

– Hos oss kan du egentlig bare dra på sydentur, også kan du komme tilbake til ferdig kjøkken eller bad, sier daglig leder Nina Oppedal og smiler.
Studio Sigdal har lang fartstid i festningsbyen. Siden 1989 har de levert norske kvalitetskjøkken og bad til byens innbyggere. I dag er Sigdal en stor aktør, og leverer både til det private og det profesjonelle markedet.
Her finner du kjøkken i alle prisklasser; alt fra rimelige løsninger til mer kostbare varianter. Det finnes et utall alternativer på markedet for den som ønsker seg et nytt kjøkken.
– Men med så mye å velge mellom, kan det være vanskelig å orientere seg, sier Oppedal.
– Det er ikke alltid så lett for kundene å skille mellom hva som er god og dårlig kvalitet. Her hos Sigdal er vi opptatt at suveren kvalitet på produktene, enten det gjelder rimelige eller mer eksklusive varianter.
Alle slitedeler skrog, hengsler og skuffer, har samme kvalitet uansett om du velger en rimelig eller en mer kostbar løsning.

Sømløs prosess

Like viktig som kvaliteten på produktene, er nivået på servicen og fagkunnskapen Sigdal leverer.
– Det er avgjørende at vi kommuniserer godt med kunden, slik at våre kompetente kjøkkenkonsulenter kan danne seg et bilde av hvilke behov kunden har. Dette legger grunnlaget for hele prosessen, fra utvalg av modeller til montering av kjøkkenløsningen, sier Oppedal.
Med håndplukkede håndverkere, byggmestere og montører til disposisjon, kan kunden være trygg på at prosessen går kjapt og sømløst for seg.
– Med en totalpakke styrer vi fremdriften slik at kundene kan slappe av og tenke på andre ting.

Tilbyr totalpakke

Sigdals kanskje aller sterkeste side er at de tilbyr komplette løsninger. Dette er de temmelig alene om, ifølge Oppedal.
– Vi selger mer og mer av totalpakkene. Vi tilbyr ikke flatpakkede kjøkken, men leverer ferdig sammensatte skap. Det koster jo selvfølgelig litt mer, men vi har kunder som ønsker å legge litt i kjøkkenet sitt, og som vil være trygge på at monteringen gjennomføres på et høyt nivå.
Når det gjelder valg av stil, har de fleste har de fleste en formening om hva slags kjøkken de ønsker.
– Det går veldig mye i klassiske, tradisjonelle kjøkken hos oss. Fredrikstad er ikke den byen hvor det selges mest hypermoderne, superminimalistiske kjøkken, sier Oppedal
De fleste kjøkkenløsningene, enten du velger moderne eller klassisk, kan skreddersys til den enkeltes ønsker og behov. Blant annet kan du velge blant hele 66 forskjellige farger.
– Malte fronter er meget etterspurt. Det er ikke så mange andre norske kjøkkenprodusenter som kan tilby dette. Vi er stolte av å fortsatt ha fabrikk i Nedre Eggedal, med hele 125 ansatte.

Klassisk og moderne i ett

Sigdal tilbyr selvsagt mange forskjellige stilarter. Noe som har blitt svært populært de siste par årene er Inframe, en løsning som kombinerer både klassiske og moderne elementer.
– InFrame er litt som i gamle dager med plassbygde kjøkken, der frontene settes inn i en ramme. Det har tatt helt av siden vi fikk det inn her for ca. to år siden. Vi ser også en trend med at fronten tones ned og settes InFrame. Da blir uttrykket fortsatt moderne, men klassisk.
De internasjonale trendene er mange, men et kjøkken skal man tross alt kunne ha i minst 20 år eller mer. Derfor tenker de fleste seg godt om før de gjør et endelig valg.
– Selv om det kan være fristende å velge en trendy stil, så kommer ofte fornuften inn. Det dreier seg jo ofte om en del penger, så da velger man gjerne noe som er litt mer tidløst og klassisk, sier Oppedal.
– Uansett hvilken stil du ønsker på et nytt kjøkken eller bad, skal du være trygg på at Sigdal veileder deg til å gjøre et godt valg. Resten tar vi oss av.

Tekst: Ketil Blom | Foto: Ketil Blom & Studio Sigdal

Følg IN magasinet på Facebook