Hjem » Oslo » Kultur & underholdning »  Mirakler på Mølla

Mirakler på Mølla

15 år er ingen alder, men Wallmans Oslo feirer likevel jubileet som om det var et mirakel. En forrykende festkveld med et spenstig sceneshow og en smaksrik femretters er hva Wallmans Oslo har på menyen i sin femtende sesong.

Siden starten i år 2000 har 600 000 gjester har vært innom Mølla øverst på Grünerløkka. Fjorten år etter viser kombinasjonen av middag og underholdning seg populær som aldri før. Konseptet er tilpasset den norske folkesjela, men passer ekstra godt til bedriftsarrangementer og jubileumsselskap.

Våg å tro på mirakler!

Årets show Miracles er et sammensatt show som kombinerer populærmusikk og uforglemmelige musikkskatter om hverandre. Showet åpner energisk med en miks av årets største hits, for så å skru tilbake tiden til 90-tallets hiphopscene. De har en hyllest til popstjernen Tina Turner, før de kommer hjem igjen med det klassiske avslutningsnummeret med rock på norsk. Stemningen når taket når publikum synger med til en populær DDE-medley og den blir lettere euforisk når «Æ vil bare dans med dæ» runder av kvelden.
    Artistene har et ønske om at middagsgjestene skal smittes av den entusiasmen og gleden de føler ved å stå på scenen å underholde, og det er tydelig at artistene har stor lidenskap for jobben sin.
– Wallmans gir meg glede ved at jeg får gjøre det jeg elsker, sammen med fantastiske artister – og foran et publikum som elsker det vi gjør, sier Malin Brudell som nå er inne i sitt andre år hos Wallmans. 
    Hun blir støttet av kollega Elin Tossavainen som kan fortelle at – Wallmans er en helt spesiell verden å komme inn i. En kveld hvor man glemmer hverdagen og bare nyter gleden, showet – og den fantastiske maten. Men fremfor alt, samspillet mellom gjestene og artistene gjør Wallmans til en opplevelse jeg er stolt av å få være en del av.
    Det er lett å la seg imponere over artistene hos Wallmans, ikke bare fyller de scenen med sang og dans flere kvelder i uken, de inntar også en viktig dobbeltrolle som servitører. Det er nettopp denne dobbeltrollen som er med på å gi showet sin personlige og intime atmosfære, da man kommer tett innpå artistene.

Surprisemeny

Nytt av året er at det serveres en surprise-meny som bygger på sesongens råvarer. Gjestene får selvsagt spørsmål om det er noe de ikke tåler og menyen tilpasses den enkeltes ønsker. Matchende vinpakke er en god følgesvenn under det fem timer lange showet.
    Hos Wallmans har de et ønske om å alltid overraske, noe som er en av årsakene til at de har byttet fra faste menyer til en surpisemeny. På denne måten blir overraskelsesmomentet enda bedre integrert i totalopplevelsen. Selv om ikke alle rettene er like suksessfulle, er det tydelig at Wallmans har store ambisjoner med sin nye meny og norske råvarer som tindved får sin renessanse. 
    Apropos renessanse, Wallmans har pusset opp lokalene til årets sesong. Et besøk i år vil derfor ikke være det samme som et besøk i fjor.

Fest og jubileum

Et dinnershow hos Wallmans er det ultimate bedriftsarrangementet, og er spesielt populært i julebordstider. Her får man samlet de ansatte til middag og underholdning på ett og samme sted helt uten logistikkproblemer. Det kan kanskje sies å være et mirakel i seg selv?
    Men Wallmans er også populært blant jubilanter som får et eget dedikert nummer i løpet av kvelden, eller kveldens viktigste nummer, som artistene hos Wallmans sier. I dette nummeret hylles alle som har noe å feire, og jubilantene får oppleve en storartet kveld med personlig oppmerksomhet fra artistene. Om det er en spesialtilpasset bursdagssang til Kari på 60 år, eller en svingom med en ung herremann for åttiåringen Else – her skapes det minner for livet!
    Wallmans hadde førpremiere på showet Miracles den 29. august. Miracles blir å finne på plakaten helt til neste vår. 
Da er det bare å ta turen til Mølla.

Tekst: Lene Haugerud | Foto: Stian Broch/Wallmans Oslo

Lik IN magasinet på Facebook