Hjem >  MINNER FOR LIVET

MINNER FOR LIVET

På kontoret hos Tide Reiser syder det av liv. Reiseglade og engasjerte medarbeidere setter i disse dager siste finish på den nye reisekatalogen og er både i tanker og drømmer langt inne i 2014

1: En sprek gjeng på sykkeltur i Portugal, april 2010. 2: En pilegrim på vei mot Santiago de Compostela, oktober 2011. Helene Myking fra Tide Aktiv. 3: Anny Hegrenes og Katarina Heden fra Tide Aktiv i Atlasfjellene, Marokko, september 2013.

Tide Reiser har de tre siste årene satset på Aktive Reiser. Det begynte i liten skala med en vandringstur til Santiago de Compostela. Året etterpå fødtes tanken på å lage en egen katalog og avdeling for Aktive Reiser. Etter-spørselen er stigende og i 2014 mer enn dobler de antall turer og reisemål. 

Tid for å være. IN magasinet i Marokko, oktober 2013. Foto Pål Laukli.

Lidenskap for reiser

Tide Aktiv er et entusiastisk team av reiseglade medarbeidere med lidenskap for reiser og opplevelser, som sørger for et variert program. Den nye Aktiv katalogen har flere nye reisemål som Atlasfjellene, Sahara, Picos de Europa og Lofoten for å nevne noen.
Flere ønsker en større opplevelse enn bare vanlige sol- og bade-ferier. På sykkelturer og vandringer blir naturen og små lokale steder lett tilgjengelige. Fysisk aktivitet gjør noe med oss, tenk å suse frem på en sykkel på bortgjemte stier, det dufter lavendel og lunsjen inntas på en økologisk gård langt oppe på fjellet? 
– Vi velger lokale samarbeidspartner med det samme glødende engasjementet som oss selv. Slik vil våre turer la de reisende møte det genuine - maten, kulturen og menneskene. Målet er at våre gjester skal få oppleve noe nytt og kanskje oppdage nye sider ved seg selv, forteller Helene Myking hos Tide Aktiv.

Meditasjon og Yoga

Har du noen gang tenkt at du burde prøve meditasjon eller Yoga? For mange er det vanskelig å finne motivasjonen på egen hånd, derfor satser Tide Aktiv på introduksjonskurs i Mind-fulness, Yoga og livsstil. Disse intensiv-kursene kan, med sine inspirerende kursholdere, være med på å skape motivasjonen til å gjøre store forandringer i hverdagen. Kursstedene er håndplukkede og har et særpreg som skaper den rette stemningen for læring og tilstedeværelse. 

Reise på egenhånd?

Noen ønsker å reise på egenhånd og Tide Aktiv kan nå tilby flere av sine Aktive reiser for disse. 
– Vi organiserer hele ruten, overnattingssteder er bestilt og måltider venter når dere kommer frem – men opplevelsen foregår i eget selskap. Vandring i M’Goun, Segovia, Pilegrimsvandring til Santiago, samt sykkelferie i Portugal og Kroatia er bare noen av reisene som tilbys individuelle, forteller Helene
Det er en økt etterspørsel etter aktive reiser for grupper og Tide Aktiv organiserer en rekke egne turer for bedrifter, «vennegjenger» og andre. Om det er feiring av rund dag, jubileum eller rett og slett et ønske om å samle de man liker og omgås – en ferie med aktivitet skaper et godt samhold og gode opplevelser å minnes i lang tid fremover...
Vil du vite mer? Se tidereiser.no/aktiv
Du kan også lese IN magasinet sin reiseskildring fra Marokko IN magasinet for Marokko.