Hjem » Interiør & design »  MILJØVENNLIG HAGEBELYSNING

MILJØVENNLIG HAGEBELYSNING

De funksjonelle SunLight-lampene gir et koselig og stemningsskapende lys. De har et unikt design med integrerte og skjulte solceller.

En oppladning i full sol gir lys i opptil 20 timer. I tillegg til bryter har lampen en skumringssensor som kan stilles inn slik at lampen lyser automatisk når det mørkner.

Nytt design

I serien av solcellelamper tilføyes nå en lampe med helt nytt design. SunLight Bell har et klokkeformet utseende og et enkelt og nordisk uttrykk. Solcellelampene er energisparende, 100 prosent soldrevne og gir dempet belysning utendørs. Lampen har mange plasserings-muligheter. Den kan brukes stående på hage-bordet eller henges opp etter ringen på toppen av lampen. Etter åtte timers oppladning i full sol gir lampen lys i opptil 20 timer. Lampen har også et oppladbart batteri som kan lades opptil 1000 ganger. Sunlight Bell er fremstilt i frostet glass, pulverlakkert aluminium og kunststoff. Lampen er frostsikker, har en diameter på 13,9 cm og høyde på 19,9 cm. Veiledende utsalgspris kr 999.

Om Eva Solo

Eva Solo A/S er et 100 % danskeid designfirma som utvikler, produserer og markedsfører en rekke kvalitetsprodukter til bolig og kjøkken, blant annet de kjente merkevarene Eva Trio og Eva Solo.

Følg IN magasinet på Facebook