Hjem » Helse & velvære »  MICROBLADING - Ny øyenbrynstrend

MICROBLADING - Ny øyenbrynstrend

Betydningen av flotte øyenbryn skal ikke undervurderes. Det er mange som oppsøker hjelp for å få de perfekt formede øyenbryn, særlig om man har nappet litt for mye gjennom årene og hårveksten dermed ikke er som før. Det nyeste og hotteste på markedet er uten tvil microblading, og blir det utført riktig kan resultatet bli veldig flott. De erfarne terapeutene ved Long-Time-Liner advarer mot å gå til noen som ikke har erfaring i bransjen!

Microblading er en teknikk hvor det tilføres pigment til huden ved hjelp av et fint blad bestående av mange små nåler på en rekke. Siden fargen implanteres nært hudoverflaten blir hårstråene som lages skarpe og ser svært naturlige ut.

Long-Time-Liner holder til i delikate og lyse lokaler, sentralt beliggende i Observatoriegaten i Vika. Salongen var den første i Norge som begynte med permanent makeup og de har også hovedstadens eneste rene Long-Time-Liner salong. Alle som jobber her har lang erfaring og her kan du være sikker på at du er i trygge hender hos spesialister som virkelig kan faget sitt.

Microblading er en teknikk hvor det tilføres pigment til huden ved hjelp av et fint blad bestående av mange små nåler på en rekke. Siden fargen implanteres nært hudoverflaten blir hårstråene som lages skarpe og ser svært naturlige ut. I det siste har denne nye metoden tatt markedet med storm og det nærmest koker på sosiale medier. Hos Long-Time-Liner i Vika opplever de stor etterspørsel fra både gamle og nye kunder. Og selv om resultatet kan bli fantastisk så er det flere ting de erfarne terapeutene i salongen mener det er verdt å merke seg om man vurderer microblading.

Opplever stor etterspørsel

– Vi opplever stor etterspørsel etter microblading. Og er det riktig utført ser det veldig flott og naturlig ut, sier innehaver Manuela Plei hos Long-Time-Liner. 
– Men selv om teknikken ser enkel ut er den vanskelig å utføre korrekt og man bør ha lang erfaring innen faget for å kunne utføre metoden riktig. Dessverre er alt som behøves for å sette i gang et svært kort kurs og vi er derfor bekymret for at det blir mange feilbehandlinger når mange uten erfaring hiver seg på bølgen.

Gjør research først og velg riktig sted!

Med et naturlig og flott resultat er det ikke vanskelig å skjønne hvorfor microblading har blitt så populært. Men når selv de som har 20 års erfaring med permanent makeup er skeptiske til den voldsomme bølgen av microblading, så bør man som forbruker være litt påpasselig og vite at den man går til har erfaring i bransjen. 
– Vi har holdt kurs med flere her i salongen og alle som har vært her er Elitepartnere med lang erfaring med permanent makeup. Microblading kan gi utrolig flotte resultater, men det er en klar fordel at den som utfører det har jobbet med permanent makeup og har kjennskap til utfordringen innen faget.
I tillegg til hvilken terapeut man velger, bør man også vurdere tilstanden på huden før man velger microblading. De fleste bildene man ser på internett er av mennesker med ung hud. Det er ofte slik at glansbildene kommer frem, og det er flere som har etterlyst bilder av reelle kunder. Hvor er Ola og Kari Nordmann som ikke er 19 år og har perfekt hud? Derfor er det viktig at du ikke bare kaster deg på trenden etter å ha sett bilder på internett. Gjør research først om hvor du skal gå. Vi synes det er viktig at terapeuten er ærlig på at selv om det ser flott ut på et bilde så er det en ny teknikk som ikke passer alle og det trengs basiskunnskap fra terapeuten som utfører metoden.
Hos Long-Time-Liner i Vika mener de at det beste resultatet med microblading nok blir på de som har litt hår fra før og bruker det som fyllmiddel. Microblading må også vedlikeholdes oftere med ny påfyll av farge enn ved permanent makeup. Men de to metodene kan også være en fin kombinasjonsbehandling, særlig for de som ikke har hår på grunn av medisinske problemer. Da kan man legge en skygge med permanent makeup og lage hårene oppå med microblading.
Ønsker du deg flotte øyenbryn, men er i tvil om hvilken metode som passer best for deg? Hos Long-Time-Liner er du velkommen til en gratis konsultasjon hvor deres dyktige terapeuter hjelper deg med å finne den løsningen som passer best for akkurat deg!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Long-Time-Liner & Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook