Hjem » Asker&Bærum »  Meritterte frisører

Meritterte frisører

Enten du bare ønsker deg en helt ny frisyre eller bare en rask styling før du skal i selskap anbefales du å ta turen innom Petite Frisørene. I deres tre hyggelige salonger i Bærum møter du noen av landets mest meritterte frisører som kan skilte med en lang rekke titler fra NM og EM. Her setter de alltid gjestene i fokus og du kan være trygg på at du er i de aller beste hender!

Salongene til Petite Frisørene er innbydende og moderne innredet. Her kan du nyte en avslappende pause i hverdagen samtidig som du blir ny på håret. Og hvem vil vel ikke sette pris på en deilig hodebunnsmassasje i et eget rom med stjernehimmel i taket og fyr på peisen?
Innehaver av salongene, Randi Askim Eriksen, åpnet sin første salong i1970 og etablerte Petite Frisørene i 2000. I dag har Petite Frisørene tre salonger i Bærum, i Sandvika, Jar og Østerås. I tillegg har de også en salong på Skedsmokorset. Randi kan dessuten røpe at det i løpet av neste år vil komme en splitter ny salong i det nye senteret som skal åpne på Eiksmarka.

Godkjente Aveda salonger

Alle som jobber hos Petite Frisørene deltar jevnlig på kurs og etterutdanning. Dermed er de alltid oppdaterte på de siste nyhetene i bransjen og ikke minst de siste trendene. Da IN magasinet var på besøk i salongen i Sandvika var det flere av frisørene som snart skulle reise til enten London eller Paris for faglig påfyll og inspirasjon.
– Seks av våre frisører skal reise til London for å få med seg moten der, i tillegg skal de også besøke den store, flotte salongen til Aveda i Covent Garden. Vi er nå nemlig godkjente som Aveda salonger. Aveda er plantebaserte produkter med en god miljøfilosofi og vi er stolte over å kunne tilby de i våre salonger. Det er gode lukter hentet rett fra naturen og vi har alt fra plantebaserte farger og andre hårprodukter til hånd- og fotkremer, oljer og bodyskrubb, forteller Randi.

Norges- og Europamestere

Frisørene i alle salongene deltar ofte i konkurranser og kan skilte med en rekke titler. For eksempel har alle som jobber i salongen i Sandvika vært Norgesmestere. 
– Våre frisører begynner å konkurrere allerede som lærlinger og i forrige NM tok lærlingene våre både gull og bronse. Det å konkurrere gjør at vi både holder oss oppdaterte, i tillegg tror jeg at det gjør det litt ekstra spennende å komme på jobb. Mange av våre gjester synes også det er veldig morsomt å følge med på. Vi har mange dyktige frisører i salongene og har også flere spesialister innen hårfarge og hårekstensjoner. Flere har jobbet her helt siden lærlingetiden, i tillegg er det flere som kommer tilbake til oss igjen etter å ha jobbet andre steder i noen år.
Men uansett hvor mange konkurranser de deltar i eller hvor mange titler de har vunnet så er det alltid gjestene som står i fokus. 
– Vi velger å kalle kundene for våre gjester og vi ønsker å ta godt vare på hver enkelt gjest. Det er deres velbefinnende som skal stå i fokus. Jeg har kunder som har gått her siden 1970 da jeg åpnet min første salong noe som er utrolig hyggelig. Vårt fokus er at det alltid er den gjesten som sitter i stolen akkurat nå som er den viktigste, avslutter Randi og ønsker alle velkommen til en av Petite Frisørenes salonger!

Salongene i Bærum:

• Petite Frisørene Jar | Storengveien 8 | Tlf: 67 58 30 40
• Petite Frisørene Sandvika | Rådmann Halmrastsvei 7 | Tlf: 67564820
• Petite Frisørene Østerås | Østerås senter, Otto Ruges vei 80 | Tlf: 67 14 70 81

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Petite Frisørene

Følg IN magasinet på Facebook