Hjem >  Mer enn bare kjøkken

Mer enn bare kjøkken

Med måltilpassede kjøkken i en rekke farger og ulike overflater kan Schmidt Kjøkken gi deg akkurat det kjøkkenet du har drømt om. Butikken på Skøyen kan dessuten friste med mye mer enn bare kjøkken. Her får du også alt du trenger av oppbevaringsløsninger, nøyaktig tilpasset til ditt hjem og dine behov!

Schmidt Kjøkken er Europas største kjøkkenkjede med 650 butikker over hele kontinentet. I tillegg til kjøkken leverer de også bad, garderober og oppbevaringsløsninger. Siden alt leveres på mål får du løsninger som passer perfekt til ditt hjem og som sørger for at all plass blir utnyttet.
Det er nå ett år siden Schmidt Kjøkken åpnet dørene til butikken i Hoffselvspromenaden på Skøyen. De koselige lokalene fungerer som den perfekte ramme rundt de mange flotte utstillingene fra den anerkjente kjøkkenprodusenten og er som skapt for å gi deg ny inspirasjon til hjemmet. 
– Schmidt har satset mye i Norge de siste årene. De har vært her siden 80-tallet, men har hatt ganske få butikker. På ett år har de nesten fordoblet antall butikker og det er planer om til sammen 20 butikker i den sørlige delen av Norge. Og det er tydelig at det har blitt tatt godt imot. Siden vi startet her for ett år siden har omsetningen bare økt og nå har vi utvidet staben med en ny ansatt, forteller de to kjøkkenkonsulentene Øyvind Larsen og Christina Skjevik.

Perfect fit

Schmidt skiller seg litt ut blant de mange kjøkkenleverandørene siden de lager mye på mål. 
– Schmidt har ingenting på lager. Alt bygges på bestilling, dermed har vi muligheten til å være fleksible både når det gjelder størrelser og ikke minst kombinasjoner av våre farger. Man kan med andre ord bestille nesten hva som helst og være litt elleville om man ønsker, sier de to med et smil. 
– Slagordet vårt er «perfect fit» og vi tilbyr skuffer og skap produsert i ulik bredde ned til minste millimeter. Og ikke minst får man utnyttet plassen til det fulle med skap tilpasset takhøyden i kjøkkenet. Dette uten at det koster noe ekstra. Vi ser at de som er på jakt etter de beste løsningene som ikke alle andre kan tilby kommer hit til oss. Dette er drømmebutikken for de som ønsker å sette sitt personlige preg på kjøkkenet og velge noe som kanskje ikke andre kan levere.
Schmidt kan blant annet friste med et enormt utvalg på farger og materialer til både fronter og skrog. For et ekstra elegant og helhetlig inntrykk er det dessuten mulig å få den samme fargen på både innside og utside av skapene. Kjøkkenprodusenten er dessuten kjent for sin høye kvalitet og tilbyr en rekke detaljer som gir kjøkkenet ditt det lille ekstra. For eksempel gir avrundede skap og benkeplater en utrolig effekt. I tillegg er det flere av detaljene som gjør kjøkkenet ditt ekstra slitesterkt.

Alt av oppbevaringsløsninger

Schmidt lager også en del andre møbler, som for eksempel spisebord, stoler og barkrakker. I butikken på Skøyen fører de dessuten lamper og tepper. 
– Vi har et utrolig stort utvalg innen tepper, i et bredt spekter ulike materialer og farger. Disse lages på mål og passer uansett om du skal ha et lite teppe under stuebordet eller til et helt kontorlandskap.
 Uansett hvilket rom du planlegger å fornye er det vel verdt å ta turen innom Schmidt Oslo – Skøyen. Nå har dessuten høstens nyheter begynt å ankomme. 
– Annenhver høst presenterer Schmidt nyheter på en stor intern messe som de kaller Euroforum og vi reiser dit i begynnelsen av november. Vi er spente på hva de skal presentere i år og gleder oss til å se hva vi kan vise til kundene neste år. Og ikke minst komme hjem med masse nyheter og inspirasjon i bagasjen!

Tekst: Mona Gullstein Foto: Mona Gullstein & Schmidt Kjøkken