Hjem >  Mer enn 50 år med inspirasjon

Mer enn 50 år med inspirasjon

Utviklet i tråd med Omegas høye krav til urmakerfagets tradisjoner tilpasset dagens teknologi, har Constellation Globemaster det mest avanserte mekaniske urverket.

Globemaster er designet og inspirert av tidligere Constellation modeller. Globemaster er første generasjon med Master Chronometer sertifikat, som setter en helt ny standard av kvalitetskontroll utført av COSC og det Sveitsiske METAS. Globemaster har en urkasse på 39 mm samt den ikoniske «Pie Pan» skiven som Constellation ble lansert med i 1952. Index og visere med Super-LumiNova og datovisning på sekstallet, rammet inn med «Polished fluted bezel» som preget Omega modellene på 1920-1930 tallet. Globemaster er tilgjengelig i et bredt spekter av materialer, 18K Sedna™ gull, 18K gult gull og stål varianter. Globemaster leveres både med lenke og med skinn remmer. Globemaster har et unikt utseende som sikrer at den vil forbli umiddelbart identifiserbar for generasjoner som kommer

Master Chronometer

Desember 2014 holdt OMEGA en pressekonferanse sammen med den sveitsiske Federal Institute of Metrology (METAS) for å kunngjøre en ny UR-sertifisering. Globemaster er det første uret som skal testes og godkjennes i henhold til denne nye kvalitetskontrollen. I tillegg til å måle gangnøyaktigheten i daglig bruk, skal det også testes for daglige påkjenninger som vann og magnetisme. Alle urprodusenter kan sende inn sine ur til METAS godkjente tester for å motta Master Chronometer sertifikat, forutsatt at urverket har passert tester etablert av Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres (COSC). Sammen med uret vil kundene få et sertifikat med serienummer som muliggjør et elektronisk innsyn av resultater kundens ur har oppnådd på METAS tester. OMEGA Globemaster vil alltid bli husket som den første Master Chronometer.

Hvem selger Globemaster?

I Kristiansand kan du se nærmere på Omega Constellation Globemaster hos Urmaker Askeland. Urmaker Askeland har hatt butikk i Markensgate i over 20 år. Med butikksjef Haldora Tesdals tekniske urmakerutdannelse og sin interesse for kostbare ur, har hun gjennom alle disse årene veiledet kundene på beste måte.