Hjem >  Medisinske korrigeringer med permanent makeup

Medisinske korrigeringer med permanent makeup

De fleste av oss forbinder nok Long-Time-Liner med permanent makeup hvor man ved hjelp av nesten usynlige korrigeringer understreker og fremhever trekkene i ansiktet. Men det er kanskje ikke like mange som er klar over at Long-Time-Liner også er svært godt egnet til medisinske korrigeringer, som kamuflering av mindre arr, hareskår og oppbygging av brystvorter.

Long-Time-Liner holder til i delikate og lyse lokaler, sentralt beliggende i Observatoriegaten i Vika. Salongen var den første i Norge som begynte med permanent makeup og de er også hovedstadens eneste rene Long-Time-Liner salong. Alle som jobber her har lang erfaring og her kan du være sikker på at du er i trygge hender hos spesialister som virkelig kan faget sitt. 
Ved hjelp av nesten usynlige korrigeringer fremhever og forsterker permanent makeup dine vakre sider. Det er ikke ment å være en erstatning for sminke, og det er heller ikke slik at du våkner opp om morgenen ferdig sminket klar til å gå på fest. Isteden fremhever permanent makeup trekkene i ansiktet og gjør deg naturlig vakker. 
– Permanent makeup gir deg et flott og naturlig utseende hele døgnet. Det skal ikke være slik at folk spør om du har tatt permanent makeup, men heller gir deg komplimenter for hvor flott du ser ut uten helt å kunne sette fingeren på hva du har gjort. Permanent makeup er dessuten noe som passer for alle, uansett alder eller utgangspunkt, forteller innehaver Manuela Plei. 
– Men det mange ikke vet er at Long-Time-Liner også kan hjelpe deg som trenger medisinske forandringer, som korrigering av arr og andre skader.

Behandler arr, hareskår og hudskader

Long-Time-Liner er en teknikk utviklet på bakgrunn av mange års forskning og er en anerkjent behandlingsform innen hud- og skjønnhetspleie. Den utføres bare av linergister med spesialutdannelse. Permanent makeup er en form for tatovering i hudens øverste lag, og ved siden av å gi ny kontur til øyenbrynene, markere vippelinjen eller gi fyldigere lepper også gir svært gode resultater ved medisinske rekonstruksjoner. 
– Vi gjør en god del medisinske rekonstruksjoner, for eksempel etter ulykker eller operasjoner. Med permanent makeup kan vi blant annet korrigere mindre arr og forbedre leppekanten i forbindelse med hareskår. Ved hareskår tatoverer vi slik at arret blir mer skjult og leppen blir mer komplett, og resultatet blir seende nesten helt naturlig ut. Long-Time-Liner gir også gode resultater ved pigmentforandringer og andre hudskader. 
Manuela kan også fortelle at de har mange kunder som lider av sykdommen Alopecia Universalis som medfører tap av alt hår på kroppen. Med permanent makeup kan man lage vippekant og øyenbryn, og mange som har mistet øyenbrynene får en lettere hverdag med permanent makeup.

Rekonstruksjon av areola etter brystoperasjon

– Vi kan også hjelpe med rekonstruksjon av areola etter brystoperasjon, noe som vi har sett gjør mye med selvtilliten når man forsøker å finne tilbake til følelsen av velvære etter å ha gjennomgått en så dramatisk forandring som sykdom og rekonstruksjon av bryst. Selv om man har fått lagt inn silikonproteser vil en rekonstruksjon av brystvorten gi brystet et naturligere utseende. 
Mange synes kanskje det høres skremmende eller smertefullt ut med Long-Time-Liner, men bedøvelse gjør at man bare kjenner et lett ubehag. I samarbeid med kundene bruker de dessuten alltid mye tid på å finne frem til riktig form og farge. Fargene tilpasses nøye etter hudtonen, og fargene som benyttes er anti-allergene av mineralsk opprinnelse slik at man ikke trenger å bekymre seg for en allergisk reaksjon. Selv om resultatet varer i tre til fem år, får man det beste resultatet om man frisker opp fargen. Hvor ofte dette er nødvendig avhenger mye av hudtype, men det optimale er å gjenoppfriske en gang i året for å beholde det naturlige utseendet. 
Etter hvert som mange har oppdaget de gode resultatene man får med permanent makeup har det dessverre dukket opp en del useriøse aktører i bransjen, og Manuela understreker viktigheten av at man går til en seriøs aktør. 
– Korreksjoner utgjør dessverre en stor del av hverdagen vår. Jeg skjønner at man gjerne vil spare penger, men kanskje er ikke noe som skal være midt i ansiktet det rette stedet. Man får gjerne det man betaler for, og ofte er ikke det stedet med mest rabatter nødvendigvis det beste. Erfaring gir trygghet, og her har vi både lang erfaring og en sterk partner i ryggen med Long-Time-Liner i Europa, avslutter hun og ønsker alle velkommen til salongen i Vika for en gratis og uforpliktende konsultasjon!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Long-Time-Liner