Hjem » Sandnes »  Medisinsk skjønnhetspleie

Medisinsk skjønnhetspleie

Stadig flere ser viktigheten av å investere i seg selv og sin egen velvære. I en bransje som er i kraftig vekst, er Ellipse Klinikken i Stavanger synonymt med trygghet og profesjonalitet.

Bruk av Botox og Restylane er økende, og tilbys hos flere klinikker. Fjerning av rynker, utfylling av lepper og kjemisk peeling begynner å bli et kjent begrep for kvinner i alle aldre. 
Ellipse Klinikken er en av markedslederne innen medisinsk skjønnhetspleie. De ansatte her er sykepleiere, og er Nordens største innen injeksjoner. De er også de eneste i sin bransje som er ISO-sertifisert, et bevis på at de tilfredsstiller alle internasjonale kvalitetsstyringskrav.

Tilgjengelig, midt i Stavanger

For en tid tilbake flyttet Ellipse Klinikken inn i Salvågergaten, i nye og innbydende lokaler midt i Stavanger. Her jobbes det for å gjøre tilbudene kjent og tilgjengelig for de som kunne ha nytte av dem. 
– Det er veldig mange som kommer med et ønske om å se litt mer opplagt ut, få litt mer spenst og glød i huden, sier Cecilie F. Brandsø ved Ellipse Klinikken. 
– Jeg tror de fleste vet hva vi driver med, og at det er en enkel affære å få ordnet på noe man ikke er helt fornøyd med. Ofte er det ikke så mye som skal til. 
Botox og Restylane er ikke varig, og man trenger å vedlikeholde resultatene. 
Det beste resultatet ser vi hos dem som kommer til jevnlige besøk. Et fordelsprogram for klinikkens kunder har vist seg å være svært populært. Der får man ½ pris på hver tredje behandling, noe som skulle passe de fleste lommebøker. Tilgjengeligheten er også noe Ellipse Klinikken har tatt på alvor. Her kan man bestille time langt utover kvelden i ukedagene, som da gjør at man alltid har sykepleiere tilgjengelig om man skulle trenge ekstra opp-følging eller informasjon.
 

Article image

Utvider behandlingstilbud

Listen over behandlinger er lang, og prisene langt ifra avskrekkende. 
– Vi ser at mange er veldig prisbevisste når det gjelder behandlinger, og at mange prøver litt forskjellig. Vi jobber bevisst med å informere våre kunder om behandling og resultat. Gjennom jevnlige besøk blir vi godt kjent med dem, og kan dermed få gitt dem den mest optimale behandlingen ut ifra behov og ønsker. Vi er også opptatt av å holde på våre verdier, det som skiller oss fra andre. Små kirurgiske inngrep kommer på menyen i løpet av året, og kampen mot rynkene virker å kunne vinnes ved hjelp av de dyktige sykepleierne hos Ellipse Klinikken.

Tekst: IN magasinet | Foto: Marthe Eyde Kjuus