Hjem » Oslo »  Med rett til å stråle

Med rett til å stråle

Huden. Kroppens aller største organ. Og med litt pleie kan den stråle. Christine Tomelthy Storstrøm og MedSkin Beauty hjelper deg gjerne. 

På Røa Senter ligger hudpleieavdelingen der Christine Tomelthy Storstrøm og Karine Meltvedt driver hver sin praksis. Men sammen tilbyr de kundene et bredt og godt tilbud – og drar veksel på hverandre.

Christine og Karine

Christine Tomelthy Storstrøm startet for seg selv i februar, og jobbet tidligere som manager ved en stor klinikk på Frogner i mange år. Hun har er en bachelor i sykepleie, og er i tillegg utdannet i kosmetisk dermatologi. Christine er injeksjons-spesialist, dessuten kurser hun andre. 
– Christine jobber mest med injeksjoner, men også peelinger og andre ting, mens jeg jobber med laser og hudbehandlinger – men også litt sterkere peelinger, sier Karine i MedSkin Beauty, tidligere Aureka Helse. 
Selv har Karine lang jobberfaring fra Beth`s Beauty og Elie Helse, og er utdannet både hudterapeut og laserterapeut.

Pigmentforstyrrelser

Vi går inn i en deilig årstid, men med solstråler som er tøffe for huden. Pigmentforstyrrelser er en skade som lett kan oppstå, men med rette produkter og god pleie over tid, kan mye gjøres. Karine oppnår gode resultater på sine kunder. Hun gjør også vanlige hudbehandlinger, kjemiske peelinger, og hun benytter IPL laser. Her går man dypere ned i huden enn ved vanlige hudbehandlinger. 
– Man må kunne litt mer dermatologi og anatomi når man jobber med litt sterkere produkter, sier hun.

Acne

Når de lyse dagene er her igjen, kommer alt godt til syne. Også hud med acne. Både tenåringer og godt voksne kan oppleve problemet. Ofte vil de som har kviser og arr «kamuflere» dette ved å sole seg, slik at de føler seg freshe. Men dette kan forverre huden. 
– Bruk i det minste oljefri solfaktor, og begrens drikking av melk, tipser Karine. 
Kosthold spiller en viktig rolle. Og det finnes produkter som motvirker acne, ikke bare i ansiktet, men også på bryst og rygg.

Fillere

Med filler (hyaluronsyre) kan man fylle ut linjer i ansiktet. Alt fra tørrhetslinjer til mer dype linjer. Det er mulig å bygge kinnben, og å gjøre «mini»-løft i ansiktet. Man kan legge fuktfillere som en skinbooster til tørrhetslinjer til volum i lepper, ansiktskonturering som hakepartiet, nese, kjeve osv. Man kan bruke filler til å rette ut en nese, og det kan gjøre mye for selvtilliten til enkelte. 
– Man må kunne anatomien ekstremt godt for å utføre behandlinger med fillere, sier Christine. 
– Og ikke minst må man snakke med kunden i forkant for å finne ut hva det er mulig å få til, og som gir et bra resultat.

Injeksjons-spesialist

Christine er sykepleier, og kan derfor utføre injeksjonsbaserte behandlinger i ansiktet som går på muskulatur-mimikken. Hun er opptatt av det naturlige resultatet, og at kunden skal oppleve en positiv forskjell, men ikke overdrivelse og «frozen face». Huden skal gløde, og man skal se ut som sin egen beste utgave. Hver kunde trenger forskjellig veiledning og behandling, og Christine vektlegger dette. Injeksjoner kan også hjelpe mot både hodepine og migrene, og dessuten svette. 
– Det kan være folk som sliter med store svetteproblemer (hyperhidrose), og som skjemmes når de går i skjorte. Med injeksjonsbehandling mot overdreven svette får de en ny hverdag, sier hun.

Samarbeidspartnere

Selv om Christine kan tilby kunden gode behandlinger, skjer det innimellom at kunden kanskje trenger mer drastiske behandlinger for å få et ønsket resultat. Det er for eksempel begrenset hvor mye hud som kan løftes opp ved hjelp av injeksjoner og fillere. Noen ganger kan det kreves en kirurgisk operasjon. Christine samarbeider med Bærum Plastikkirurgi/Klinikk Bunæs. 
– Jeg kan sende kunden videre til våre samarbeidspartnere for en titt hvis jeg tror det er en bedre løsning, sier hun.

Oppdaterte

Men innen sine felt har Christine og Karine god kontroll. Jevnlig kursing og faglig oppdatering i metropoler som London, Paris og Barcelona, sørger for at Christine Tomelthy Storstrøm og MedSkin Beauty alltid er inne med det siste. Alle har rett til å stråle. Og det er bare for menn å stikke innom. Klinikken er ikke «dollete».

FAKTA: Medskin Beauty & Christine Tomelthy Storstrøm

• Du finner Karine og Christine i 2. etasje på Røa Senter, Vækerøveien 205A, 0751 Oslo.
• Medskin beauty (AUREKA HELSE)
- Web: www.medskinbeauty.no / www.aurekahelse.no
- Facebook: www.facebook.com/medskinbeauty
- Instagram: www.instagram.com/medskinbeauty
- Epost: post@medskinbeauty.no
- Telefon:483 94 512
• Christine Tomelthy Storstrøm
- Web: christinestorstrom.no
- Instagram: www.instagram.com/christinestorstrom
- Epost: ctomelthy@gmail.com

Tekst: Trine Texnæs | Foto: Trine Texnæs, Christine Tomelthy Storstrøm & MedSkin Beauty