Hjem » Helse & velvære »  MBC Lasersenter har flyttet til Frogner

MBC Lasersenter har flyttet til Frogner

Det er nok mange som ønsker seg et sunnere og friskere utseende og som har ting de ønsker å forbedre for å bli en bedre utgave av seg selv.

Da er det viktig å velge en klinikk som har kunnskap og erfaring. Personalet hos MBC Lasersenter har over 20 års erfaring og er eksperter på behandlinger som virkelig fungerer. MBC er forkortelse for Medical Beauty Care. Eier og sykepleier Ellen Rysand er av de som har lengst erfaring i Norge med behandling av hud og injeksjoner. Hun har jobbet med kosmetisk medisinske behandlinger siden 1986.
MBC Lasersenter behandler: aldrende hud, solskader, pigment og arr etter kviser. MBC Lasersenter behandler også kviser med Acleara laser, som er FDA godkjent til behandling av dette.
– Mange av behandlingene bruker vi i kombinasjon med Obagi Blue Peel, ZO Medical og ZO Skin Health kremprogram. ZO Medical, ZO Skin Health og Elixir Hud-program er også veldig bra i kombinasjon med Hydrafacial som er en populær hudbehandling blant Hollywoodstjernene.
MBC Lasersenter var av de første klinikkene i Norge som begynte å fjerne hår med laser. Det vil si at MBC Lasersenter har 17 års erfaring med hårfjerning med laser. Fjerning av svette i armhuler, på hender og føtter behandles med Azzalure/Botox. Svette i armhuler fjernes også permanent med Slim lipo laser. Hos MBC Lasersenter kan man også få fjernet fett på områder som er vanskelig å slanke bort, samtidig som huden strammes og cellulitter blir mindre synlige. Dette behandles med Slim Lipo laser eller iPulse Ultralyd. MBC Lasersenter behandler strekkmerker med Fractional 1540 laser som også er FDA godkjent og mye brukt for å forbedre rynker og hudens struktur
Klinikken har 15 års erfaring med årer på ben, tidligere med scleroterapi. Siden 2006 utføres disse behandlingene nå kun med laser. Dette gir bedre resultater, mindre ubehag, ikke noe nede tid, ingen nåler, ingen kompresjonsstrømper og ingen risiko.

Nye lokaler på Frogner

MBC Lasersenter har leid lokaler hos Fornebuklinikken på Fornebu i 15 år. Når Fornebuklinikken utvidet og trengte lokalene selv flyttet MBC Lasersenter til nye flotte lokaler på Frogner, men de har fremdeles et nært samarbeid med Fornebuklinikken.
Helsesekretær og laserterapeut Aud Greni Hatcher har vært på klinikken i 7 år og er spesialist på hårfjerning med laser. Dr.Bitten Tryse er ansvarlig lege som har mange års erfaring med kosmetisk kirurgi.
Ellen Rysand, som er sykepleier og eier av klinikken har fått med seg et par av landets ledende spesialister innen injeksjonsbehandlinger. Sykepleier Turid Hulbaklien og Britta Fossland Goldsack. Begge har 14 års erfaring med behandling av Restylane og Botulinum Toxin for å glatte rynker og hudforbedring. Ellen, Turid og Britta er alle sertifiserte og spesialist utdannet på Restylane, Azzalure og Botox/Vistabel. Med på laget er også Mette Seeberg som er spesialist på Visia hudanalyse og Elixir hudbehandlinger.

Tilpasset behandling

Når man jobber med injeksjonsbehandlinger er det veldig viktig å kunne lese ansiktet og forstå huden på kunden for å se helheten. Dette er essensielt for å få tilpasset behandlingen til hver enkelt, kun da oppnår man best resultat. Dette er man bare god til når man har lang erfaring og har utført mye behandlinger. Det er noe disse 3 damene har mye kompetanse på. Nå er det stadig færre tabuer rundt injeksjonsbehandlinger og andre estetiske behandlinger. Tidligere var det ingen som snakket om det, i dag er det noe «alle» gjør og vi har også stadig flere menn som kunder.

Opptatt av helheten

Hos MBC Lasersenter er de spesielt opptatt av å fokusere på helhetlig behandling. Det hjelper ikke bare å fokusere på «sinnarynken», hvis man har en dårlig hudkvalitet. Ellen Rysand har alltid vært opptatt av en helhet. Det er like viktig med hudens struktur og helse som et par enkelte rynker. 
Alle som jobber hos MBC Lasersenter er dessuten opptatt av å gi sine kunder ærlig og god informasjon, slik at du på forhånd vet hva som vil være mulig å oppnå. I tillegg fokuserer MBC Lasersenter på god service og kvalitet. Tar du turen innom den nye klinikken på Frogner vil du alltid føle deg godt ivaretatt!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook