Hjem » Mat & drikke »  MatPrat + by:Larm = ByLam

MatPrat + by:Larm = ByLam

MatPrat og by:Larm inngår samarbeid, og arrangerer allerede 13.oktober ByLam som byr på norsk kvalitetsmusikk og kvalitetsmat. 

Torsdag 13. oktober vil bli et høydepunkt for både de matglade og musikkglade i hovedstaden. MatPrat og by:Larm slår kreftene sammen og arrangerer ByLam16 – en matfestival med de beste norske råvarene og en forsmak på den beste musikken. Det vil være matservering fra food-trucks, musikk fra scenen, aktiviteter og underholdning på Youngstorget fra kl. 11 til 21. by:Larm står for musikken, MatPrat står for råvarene.
– Norsk lam er et kvalitetsprodukt i verdensklasse, så for oss var det naturlig å kombinere dette med det by:Larm står for. Vi i MatPrat representerer den norske bonden, mens by:Larm er noe av det som best kjennetegner bylivet her i Oslo. Det er akkurat den kombinasjonen vi har vært ute etter, sier prosjektleder for ByLam i MatPrat, Siv Iren Moe.

Forsmak på jubileum

– Kombinasjonen god musikk og god mat er uslåelig, maten er en viktig del av totalopplevelsen på en festival. Vi bidrar med artister til ByLam, og så kommer MatPrat til å samarbeide med oss i vinter. Vi håper med dette at linken mellom mat og festival blir enda tydeligere for folk, og at hele byens befolkning kan få en god opplevelse på arrangementet på torsdag neste uke, sier Peter Eikeland, sponsorsjef i by:Larm.
By:Larm arrangeres for 20 gang i begynnelsen av mars, neste år. Men jubileet starter allerede i høst på ByLam 2016. Artistene som er bekreftet er Daniel Kvammen, Darling West, Valkyrien Allstars og Lucky Lips. 
– Norsk kvalitetslam sammen med norsk kvalitetsmusikk er en strålende kombinasjon – uansett om du skal spise lunsj kollegaer eller vil ta en matbit med venner etter jobb. Jeg tror det kommer til å bli en skikkelig festivalstemning, avslutter Siv Iren Moe i MatPrat.
For mer informasjon, se arrangementet sin side på Facebook.

Følg IN magasinet på Facebook