Hjem » Oslo » Kultur & underholdning »  Marc Jacobs i Oslo og alle hjerter gleder seg...

Marc Jacobs i Oslo og alle hjerter gleder seg...

Da Marc by Marc Jacobs åpnet egen konseptbutikk tidligere i høst var det til høylydt applaus fra byens befolkning. Endelig er vi en motemetropol på linje med København og Stockholm.

Marc by Marc Jacobs er premium luxury, men ikke like stivt som for eksempel Gucci og Louis Vuitton. Inngangsprisen er lavere og kundegruppen større. Det er også grunnen til at undertegnede – en fattig journalist – med jevne mellomrom har hatt mulighet til å investere i et av disse fantastiske plaggene.
Jeg elsker den litt «snuppete» stilen, og har vært fan i en årrekke.

Større utvalg

Marc by Marc Jacobs er i og for seg ikke noe nytt. Flere nisjebutikker i Oslo har skiltet med merket i lang tid. Fordelen med en egen konseptbutikk ligger først og fremst i utvalget – det er betydelig større. Dessuten er både herre og dame-linjen samlet under ett tak. Nye kolleksjoner blir også presentert tidligere enn det som før har vært vanlig. 
I tillegg finnes et vell av tilbehør. Særlig veskene er blitt ettertraktede objekter, og står høyt på mang en ønskeliste nå før jul.

Luksusbutikkene har inntatt Oslo sentrum

Butikken er lys og oversiktlig; personalet diskret tilstede. De er svært behjelpelige og kompetente, men gir også rom for kunder som har lyst til å orientere seg på egenhånd. 
Marc by Marc Jacobs ligger i Øvre Slottsgate, tett opp til de øvrige luksusbutikkene som sakte men sikkert har inntatt Oslo sentrum. Bak står Blender Agency, Søylen Eiendom og Høyer Gruppen, som eier området rundt. Planen er at dette skal bli et fashionstrøk på linje med det som finnes i andre Europeiske storbyer.

Fokus på egne merker

For ikke lenge siden sprakk nyheten om at Marc Jacobs takker for seg som kreativ leder i Louis Vuitton. Isteden ønsker han nå å fokusere mer på sine egne merker – for å gjøre dem enda bedre.
Vi gleder oss!

Tekst: Siri Gerrard | Foto: IN magasinet

Følg IN magasinet på Facebook