Hjem >  LUNE KJØKKEN

LUNE KJØKKEN

Drømmekjøkkenet har solgt kjøkken i mange år. Men ikke la deg lure av navnet, de har også lekre kvalitetsmøbler til bad og praktiske garderobeløsninger. Over nyttår dobler de arealene i butikken på Forus.

I Bjødnabeen 4, et lite steinkast fra Shell stasjonen, ligger Drømmekjøkkenet Forus.
Lokalene som er lyse og trivelige, skal snart bli større. 
– Vi dobler fra 250 til 500 kvm og har nyåpning i januar, forteller daglig leder Unni Alfsvåg. 
– Da får vi vist frem langt fIere kjøkken, bad og garderobeutstillinger. Samtidig øker vi antall medarbeidere fra fem til åtte.

Egen fabrikk

Drømmekjøkkenet innebærer kvalitet og håndverk. Det gir trygghet og forutsigbarhet når en selv er produsent, og alt blir laget på egen fabrikk. Blant annet lagrer fabrikken trefinér i reserve. Skjer det en transportskade så ligger det mer trefinér fra samme stokk lagret i x-antall måneder, merket kunden. Slik sikrer man kunden et komplett ferdig kjøkken. Man kan også få bygd spesialbestilte løsninger etter mål.

Trender

Nå er det lunhet og jordfarger som gjelder. Kjøkkenet skal gå mer i ett med innredningen forøvrig, ha nisjer og godt med lys. Det går en del i sort, sortbeiset tre, hvitmalt tre, og kombinasjonen av hvitmalt tre/naturtre. Stein, keramikk og heltre er naturlige materialer mye brukt som benkeplate. Fargemessig er tofargede kjøkken populært. Mange foretrekker fortsatt grått, men Drømmekjøkkenet har også lekre kjøkken i for eksempel dust grønt og beige, i tillegg til alle de ulike gråfargene.

Skuffer og laminater

En god kjøkkenløsning skal kunne tåle en støyt, og Drømmekjøkkenet sine laminatbenkeplater har vunnet mange «best-i-test». Dessuten er skuffene av svært god kvalitet. Det kom nye skuffer tidligere i år. Disse er enda bedre utnyttet enn tidligere fordi de er ekstra dype, med tette høye sider og har gode skinner som glir smidig og lydløst. Velg mellom hvite og mørkegrå skuffer, med glass eller metallsider. I bunnen har de sklisikre matter. 
– Våre kjøkkenmoduler kommer komplett og ferdig bygd, det er vi veldig stolte av, sier Alfsvåg.

Tekst: Trine Texnæs | Foto: Trine Texnæs/Drømmekjøkkenet

Følg IN magasinet på Facebook