Hjem » Bergen » Helse & velvære »  Luksus for håret

Luksus for håret

Noen ganger er det lov å unne seg litt ekstra i en hektisk hverdag, og en av disse gangene er når en tar turen til frisøren. Hos Bjuti Hårstudio er det fokus på velvære, og at en kan senke skuldrene og slappe av mens profesjonelle frisører gjør det de kan best.

Disse vakre jentene gir deg topp service hos Bjuti Hårstudio. | Bjuti holder til i koselige lokaler på Nygård. Salongen er én av få godkjente salonger i Norge som får føre merket Shu Uemura.

Bjuti Hårstudio åpnet for første gang dørene til sine lokaler på Nygård i 2012. Det innbydende lokalet er inspirert av Japan, noe som henger sammen med at salongen er én av få godkjente salonger i Norge som får føre det japanske merket Shu Uemura. Shu Uemura er et prestisjefylt merke innen make up og hårpleie, og skiller seg fra andre merker på grunn av dets unike hårpleiebehandlinger og seremonier i salonger. Serien består av hårpleieprodukter av meget høy kvalitet som brukes i frisørsalonger, samt hjemme. Salongene som fører merket må gjennom en grundig prosess, og må følge de krav og ritualer som Shu Uemura krever. Frisørene blir utdannet seremonister og utfører pleiende hårbehandlinger med massasje i salong.

Fokus på velvære

I tillegg til Shu Uemura fører Bjuti Hårstudio også merker som Redken og Glo Minerals. Frisørene klipper og farger hår, gjør utglattede keratinbehandlinger og setter på hairextentions med tapefeste fra merket HairTalk. De utfører også skjønnhetsbehandlinger som make up, voksing av ansiktshår og påsetting av punktvipper. 
– Vi er en eksklusiv frisørsalong hvor vi fokuserer på at kundene kan slappe av når de kommer hit. Vi bruker god tid på hver kunde for å gi de en personlig opplevelse, sier daglig leder og eier, Ina Strømsnæs. Hårfargene de bruker er fri for ammoniakk i tillegg til at de er parfymefri. Sminken fra Glo Minerals er også allergivennlig.

Forandring fryder

Strømsnes er master stylist, og har bakgrunn som faglig leder i Adam og Eva. Hun har også jobbet som konsulent for L´oréal. Sammen med Strømsnæs er de fire frisører på Bjuti Hårstudio, der to holder på med sin læretid. Nå i høst er det mange som velger å endre litt på hårmanken, det vanligste er å gå noen nyanser mørkere i hårfargen. 
– Det er in med varme, gylne og rødbrune toner, og det går mye i kobbernyanser. Det er også populært med sombré, som er en mykere versjon av ombré, og overgangen mellom fargene skal ikke være så synlig, forteller Strømsnæs. 
Hun forteller også at hockeysveisen er på vei inn igjen, da i en røffere versjon med sidecut som sett på Rihanna. Bolleklipp med tyngre front og rene linjer er det også flere som ønsker seg nå i høst. Enten du er klar for en totalforvandling eller bare trenger å stusse hårtuppene, gjør frisørene på Bjuti Hårstudio det beste for at du skal føle deg vel når du drar fra salongen.

Tekst & foto: Andrine Rygg

Lik IN magasinet på Facebook