Hjem » Trondheim » Klær & mote »  LITEN BUTIKK MED RIKT INNHOLD

LITEN BUTIKK MED RIKT INNHOLD

Pikant Under på Sirkus Shopping er den vesle butikken kundene stadig strømmer tilbake til. Her finner du lekkert undertøy og bademote i ekte kvalitet.

Julesesongen nærmer seg og folks garderober fylles stadig på med passende antrekk til årets festligheter. Innerst mot huden er det viktig med undertøy med riktig passform. Med en BH i riktig størrelse vil man få en bedre holdning, og man vil både føle seg og se bedre ut. Hos Pikant Under finner du et bugnende utvalg av skjønne figurfiksere i badetøy og undertøy, som fremhever det beste. Her blir du møtt med formidabel service og kan med god samvittighet unne deg noe ekstra lekkert.

Ull er gull

Butikkmedarbeider Kirsti Leinhardt guider oss velvillig rundt i den delikate butikken med det store utvalget. Vi går en kjøligere sesong i møte, og er du på jakt etter ullundertøy, har du kommet til riktig sted. Her kan du svøpe deg inn i trendy topper i ull og silke fra de anerkjente merkene Oscalito og Calida. Modellene er mange og finnes i flere farger. Liker du klassiske snitt eller blonder, har du mye å velge imellom. Dus grå, sterk sort, burgunder og ren hvit er noe av fargene som preger disse plaggene denne sesongen. Butikken tar kun inn et lite parti av hver sort, slik at du ikke trenger å kle deg identisk som alle andre.
– Disse plaggene har blitt svært populære og kan brukes til både hverdag og fest. Plaggene er varme og pustende og egner seg like godt til dongeri eller som del av et pyntet antrekk, forteller Kirsti.

Article image

Måler og tilpasser

Betjeningen hos Pikant Under er opptatt av at du som kunde skal ha en hyggelig handleopplevelse og finner lett frem undertøy og badetøy i din riktige størrelse. Utvalget er stort og passer alle aldre. Her kan du velge en BH med eller uten bøyler i størrelser fra 65 a til 115 i. Kjente merker som Primadonna og Marie Jo henger sirlig plassert som perler på en snor. 
– Vi har kvalitetsvarer som er laget for å vare i mange år. Det er viktig å velge riktig størrelse på overdelene. En god BH vises på både bysten og holdningen. Hos oss er det duket for å bruke god tid, og kundene disponerer romslige prøverom. Alle ansatte er godt opplært og måler og tilpasser den perfekte størrelsen du trenger, sier den trivelige butikkmedarbeideren.

Article image

Registrer dine ønsker

Pikant Under fører alt innen undertøy, og tilbyr produkter fra Trinny og Susannah som matcher festantrekket. Nattøy fra Lilleba i behagelig bambus og bomull, som er perfekt for allergikere og for deg som ønsker å holde kroppen tørr selv om du svetter mye. Her finner du også et stort utvalg i ammeBH. Kirsti forteller at de som ønsker, blir registrert i kassesystemet, slik at det er lettere å finne ut hva du handlet eller prøvde sist. 
– Vi får stadig positive tilbakemeldinger på dette. Mange tar turen innom og prøver ulike antrekk og undertøy som de ønsker seg til jul Slik kan for eksempel mannen din handle julegaver når det måtte passe. Kjekt, smart og enkelt, sier Kirsti, som ønsker deg velkommen til den lille butikken med det store innholdet. 

Tekst & foto: Mari Janne Støle

Følg IN magasinet på Facebook