Hjem >  Lines hyllest til kvinnen

Lines hyllest til kvinnen

– Kvinner har så mye bra å by på, mye mer enn hva de tror. Kjør på og ikke hold noe inni deg, sier Line of Oslo-designer, Line Varner. 

Line er opptatt av jenter og kvinner. Hun synes at kvinner er så flinke, de har så mye bra inni seg, men likevel tror de at de ikke er gode nok. Hun vil at de skal kunne føle seg bra hver dag og at det hvert fall ikke skal stå på klærne om du har en dårlig dag.
– Føler du deg fin, så presterer du bedre på jobben. Det skal føles bra og se avslappet ut, sier Line.

Gulltråden

Det som mange kaller en rød tråd har tidligere vært en rosa tråd hos Line. Nå er det derimot blitt en gulltråd som går igjen i hver kolleksjon. Line of Oslo skal være komfortabelt, avslappet, plaggene skal være av gode materialer og størrelsen på klærne er en halv størrelse større enn mange andre merker. 
– Dette er noe jeg tror jeg har vunnet veldig på, forteller hun.

Mor og datter-kolleksjon

– Jeg vil at kvinner skal føle at de har det godt hver dag og klærne jeg lager skal sitte godt. Når du går med klærne mine skal man kunne se «feelgood-følelsen» og det skal se tilfeldig ut. 
Kolleksjonen varierer også veldig fra plagg til plagg. Mye er litt oversize, men fremhever likevel det beste av kroppen din. 
– Jeg lager mor og datter-kolleksjon, så det er selvfølgelig ikke alt som er like stort. En 17-åring vil ofte ha klærne trangt på kroppen, så jeg lager jo trange klær også. 
Line får mye inspirasjon fra datteren, Julie, som ofte ser plagg på en annen måte enn designeren selv. 
– Jeg elsker kontraster. Du kan gå med den fineste kjolen, men ta noen boots på beina og sleng army-jakken rundt livet!

Inspirert av ulike typer kvinner

– Individualisme inspirerer meg. Jeg blir inspirert av alle typer kvinner og ønsker å få frem personligheten til hver enkelt kvinne. 
Det spiller ingen rolle om du er moviestar/rockstar, mor eller datter, om du studerer, eller hva du jobber med. Line synes det er veldig morsomt hvordan vi kan ha det samme utgangspunktet, men se ting på ulike måter. 
– Datteren min Julie, kan ta en genser jeg gjerne bruker til skinnbuksene mine og heller bruke den som en kjole med belte rundt livet. Jeg digger at vi kan se ting så ulikt og at et plagg kan bli brukt på så mange forskjellige måter. Jeg ønsker å kunne nå alle type kvinner med klærne mine.

Kulturen hos Line of Oslo

– Her i Line of Oslo er vi veldig opptatt av snillisme. Vi skal være snille mot hverandre og det er ingenting som ikke kan løses. Jeg vil at jentene som jobber her med meg skal føle at de har det bra, men om de har en dårlig dag kan de selvfølgelig gråte og vi kan snakke om det. 
Hvis du har en dårlig dag vil Line at du skal kunne ta på deg noe godt og heller kose deg. Hun er opptatt av å tenke positivt hver dag. 2016 kan bli et tøft år og dette er noe som er viktig for henne. Derfor kan du se mye tekst med «Peace now og Be kind to one another». 
– Vi ønsker å være bra for alle. Klær skal ikke stoppe deg i å ha det bra. Jeg ønsker at du skal kunne ta på deg noe godt og komfortabelt når du føler deg dårlig og heller kose deg. Dette er kulturen i Line of Oslo, sier designeren med et smil på munnen.

Tekst & foto: Camilla Christensen

Følg IN magasinet på Facebook