Hjem » Interiør & design »  Liggekomfort

Liggekomfort

I 1998 startet en revolusjon innen liggekomfort. Lanseringen av Jensen® Originale Sonesystem tiltrakk så stor interesse fra både forhandlere og konsumenter, at innen et år ble sonesystemet tilgjengelig på alle Jensen senger. Etter lanseringen har sonesystemet vært synonymt med merkevaren Jensen.

Jensens sonesystem gir riktig støtte til hele kroppen når du hviler og sover. Korsryggstøtte i kombinasjon med myk skuldersone gir en helt ny søvnopplevelse. Prinsippet som ligger til grunn for sonesystemet er like selvsagt som det er naturlig. De fleste er bredere over hofter og skuldre, samtidig som midjen er tyngst og vanligvis smalere. Ettersom madrassens oppgave er å bære kroppen, gir den soneinndelte madrassen en jevnere og mer behagelig støtte hvor skuldre og hofter synker dypere ned i madrassen, samtidig som midjen møtes av en fastere støtte. Resultatet er det samme, uavhengig av om du sover på ryggen eller siden.

Ved en for fast madrass, synker ikke hofter og skuldre ned i madrassen, noe som gjør at midjen og korsryggen ikke får nok støtte. En for myk madrass vil føre til at kroppen synker for langt ned i madrassen, som i en hengekøye. Ryggraden får en bøyd form. En perfekt madrass gir kroppen en jevn og behagelig støtte. Hofter og skuldre synker ned i madrassen, som gir perfekt støtte for både midje og korsrygg.
 

Følg IN magasinet på Facebook