Hjem » Interiør & design »  Lett & svevende

Lett & svevende

Bordlampen Flow fra Normann Copenhagen er en modulert bygget LED bordlampe med fleksibel posisjonering skapt av designer Andreas Kowalewski. Flow bordlampen har et enkelt og smidig formspråk, hvor alle lampens deler vokser enkelt inn i hverandre som grenene på et tre.

– Jeg ble drevet av ideen om å lage en LED bordlampe som utstråler letthet og smidighet. Med Flow ville jeg lage en lampe som gjennom sin minimale og slanke form uttrykker den iboende kvaliteten av å være en brukervennlig lyskilde for skrivebordet, forteller Andreas Kowalewski.
Flow består av fire slanke metallelementer som er koblet på tre steder, men er fortsatt i stand til å rotere. En veldig dynamisk konstruksjon, noe som betyr at lyset kan rettes i flere retninger. Lampens overordnede form er avledet fra bevegelsen til hvert lampeelement, men alle deler er sømløst flettet sammen slik at lampen ser ut som den er laget av ett stykke. Resultatet er en arkitektur som er lett og svevende.

LED-teknologi gjør at Flow kan ha et smalt elegant lampehode som passer med det elegante designet til resten av lampen. De små funksjonelle detaljene er også vakkert integrert. Lampehodets små håndtak og dimmerknappen ved foten er som små naturlige detaljer, som er laget i glanset polert metall for en intuitiv samhandling. Flow er en ideell arbeidslampe både hjemme eller på kontoret. Designet på lampen gjør at den passer på både små og store skrivebord. Lampen kommer i sort, hvitt og mørkegrønn. Veiledende pris på lampen er 3.125,-.

Tekst: IN magasinet
 

Følg IN magasinet på Facebook