Hjem » Trondheim » Klær & mote »  Lekkert og behagelig innerst

Lekkert og behagelig innerst

Om du er på jakt etter siste skrik i badetøy, en ny BH, eller en god topp til trening, så kan du trygt ta turen innom Reimers. Her bugner det av trendy bademote og et formidabelt utvalg av undertøy.

En BH er ikke bare en BH. Stadig flere setter pris på undertøy med riktig passform som gir optimal støtte. I Reimers` sortiment finner du undertøy som passer alle kvinner. Her finner du kjente merkevarer som Marlies Dekkers, Hanky Panky, Calvin Klein, Triumph, Sloggi og det eksklusive undertøysmerket Elle Macpherson for å nevne noen. Sistnevnte er designet av den kjente australske supermodellen med samme navn, og har vært på markedet i flere år. Det stilfulle undertøyet er kjent for sin gode passform og innovative design. Kolleksjonen inneholder både luksuriøse behåer og truser, samt eksklusive og høyfunksjonelle ammebehåer.

Erfaring og kvalitet

Reimers har forsynt trøndere med kvalitetsundertøy siden 1936, og er en av de få aktørene som virkelig spesialiserer seg på undertøy og badetøy av høy kvalitet. Utvalget er enormt, og du finner BHer fra A til G cup i størrelse 65 til 105. I dag ledes bedriften av 3. generasjon kjøpmann Jan Reimers (45), som overtok etter sin far i 2001. Totalt har de 40 dyktige medarbeidere fordelt på 6 butikker, som alle gjør sitt ytterste for at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt.

Best i test

Hos Reimers finner du det brede mangfoldet enten det er til hverdags eller fest. Er du for eksempel på jakt etter det perfekte undertøyet til trening, så har du absolutt kommet til riktig sted. Reimers har akkurat tatt inn en ny sports-BH fra Odlo, med navn High Ultimate Fit. Denne ble nylig kåret til best i test av TV2 Hjelper Deg, og har svært gode egenskaper. Modellen deler bysten, har bryterrygg som gjør at den sitter godt, er lett i stoffet, gir høy støttefaktor, og puster godt. Du merker knapt at du har den på, og i tillegg er den fin å se på.

Måler og tilpasser

Uansett alder og figur er det viktig å finne riktig størrelse til akkurat din kropp. Så mange som 7 av 10 norske kvinner går rundt med BH i feil størrelse, noe som går ut over både komfort og utseende.
– Det er viktig å velge riktig størrelse på overdelene. En god BH vises både på bysten og holdningen. Hos oss er det duket for å bruke god tid hvis man ønsker det, og kundene disponerer romslige prøverom. Alle ansatte er godt opplært og måler seg fram til akkurat den størrelsen du trenger, sier butikksjef Bodil Alstad.

Innholdsrikt

Det flotte undertøyet henger sirlig plassert som perler på en snor. Her finner vi også et spennende utvalg for de litt yngre. Alstad forteller at undertøy fra det anerkjente merket Marlies Dekkers er blitt godt mottatt.
 Den nederlandske undertøysdesigneren anses å være trendsettende, banebrytende og nyskapende i en internasjonal sammenheng. Det er ikke uten grunn at kolleksjonen brukes flittig av store kjendiser som Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry, Nicki Minaj og Christina Aguilera.
– Tradisjonelle, romantiske blonder er byttet ut med rene flater, sterke linjer, lag og skjæringer på uventede steder. De er rett og slett helt unike, og kan være svært dekorative med ulike smykker både på BH og truser. Marlies Dekkers har heldigvis også lagt veldig stor vekt på passform, og vi ser derfor at mange av våre kunder stadig kommer tilbake for å handle mer av merket. Det som startet som en flott BH til festantrekket har for mange blitt selveste hverdagshelten, sier hun.

Trendy badetøy

Flere reiser til sydligere strøk og mange ser frem til en ny sesong med noen etterlengtede solstråler. Hos Reimers finner man flotte bikinier, badedrakter og matchende tilbehør året rundt. Produktene er laget for å vare, og tåler gjerne både turer til svømmehallen og bading ute i det fri. Nyhetene fylles stadig på i de flotte butikkene, noe som passer perfekt for badeglade nordmenn.
– Vi er opptatt av å tilby bredde, og har badetøy i alle prisklasser, størrelser og varianter. Noen liker klassiske plagg, mens andre går for det spreke. Vi har noe til alle og enhver. Trendene fremover preges av badetøy i mønster og alle regnbuens farger. Våre bestselgere er de populære merkene Sloggi og Wiki, og her har vi et stort utvalg i over- og underdeler som passer til nesten alle aldersgrupper og kroppsfasonger. Vi har for eksempel alt i fra tanga til shorts, midi, tai og maxi-truser. Nytt i år er også smarte skjørt med innvendig truse som man kan bade i. Selvsagt har vi tilbehøret som passer sammen også, sier den driftige butikksjefen.
 Hos Reimers kan man altså velge og vrake etter smak og behag. Butikkene er vel verdt et besøk, og de ansatte er flinke til å finne akkurat det du trenger både når det gjelder passform og smak. Finn din nærmeste butikk på www.reimers.com

Tekst & foto: Mari Janne Støle
 

Følg IN magasinet på Facebook