Hjem » Oslo »  Lekkert bade- og undertøy på CC Vest

Lekkert bade- og undertøy på CC Vest

Hos Pikant Under på CC Vest finner du alt fra det lekreste undertøyet til behagelig nattøy, morgenkåper, ull/silkeundertøy, strømper og ikke minst badetøy i alle varianter. Akkurat nå formerlig bugner hyllene over av høstens flotte nyheter og gode gaveideer!

Det er ikke så mange igjen av de – spesialforretningene med det brede utvalget, ekspertisen og den ekstra gode servicen, men Pikant Under hører definitivt til den kategorien. Her finner du undertøy, nattøy, morgenkåper og badetøy fra internasjonalt anerkjente merker som Marie Jo, Primadonna, Lise Charmel, Aubade, Simone Pérèle, Marlies Dekkers, Stella McCartney, Chantelle, Heidi Klum, Abecita, Oscalito, Calida, Mey, Louis Feraud, Fürstenberg, Pluto, Gattina, Lady avenue, Belmanetti, Roidal, Seafolly, Watercult, Maryan Mehlhorn osv. De hyggelige ansatte står alltid klare til å hjelpe slik at du får den størrelsen og modellen som passer best til akkurat deg. 
Høstfargene har nå kommet for fullt, også på undertøyet. Denne høsten er det mye flott i aubergine, burgunder og olivengrønt, men selvfølgelig også sort og krem. Pikant Under har BHer i alle varianter og fasonger, fra A til G-cup. Noen av de er så forseggjorte at de er mer som et smykke å regne. 
– Dette er BHer som man med fordel kan bruke under litt gjennomsiktige topper sånn at de skimtes litt gjennom, sier butikksjef Vivi Eriksen. 
– Vi ser dessuten at vi nå selger mer og mer BHer uten padding. Mange tenker at de må ha en BH med padding for mere hold, men det er faktisk de uten padding som gir aller mest støtte siden de er mer elastiske i skålen, og har sømmer og er oppdelt i flere stykker for å tilpasses brystet. Mange har litt forskjell i størrelsen på puppene, og da vil dette synes mindre med en BH uten padding. Blant de yngste er Calvin Klein og Hanky Panky populære merker, og da særlig de sømløse trusene som man får både i string og hipster. Sømløse truser er noe som alle bør ha i skuffen.

Wolford – Trendy netting

Pikant Under har dessuten alt du trenger av tilbehør, også til bena. 
– Vi selger utrolig mye av strømpebuksene fra Wolford. Strømpebukser med mønster, søm, lurex, fløyel, stener og netting ser vi stadig mer av i motebildet. Nettingstrømper er hottere enn noen gang, med både små og store nettinghull. Ser man i de store motemagasinene nå så er det også mye knestrømper i motebildet, også de med mønster eller i netting. Knestrømper kan man bruke til alt fra elegante korte skjørt til bukser som er litt korte i lengden slik at man ser mye av strømpen.
Planlegger du å reise til varmere strøk i løpet av høsten eller vinteren så har Pikant Under nå et enda bredere utvalg av badetøy året gjennom. 
– Vi har alltid hatt litt badetøy hele året, men i fjor forsøkte vi oss med et større utvalg enn vi har hatt tidligere vintre, og det viste seg å slå an. Mange reiser jo på ferie og cruise også om vinteren. Her finner man alltid størrelser fra A til G-cup hele året, i tillegg til tilbehør som saronger og tunikaer. Om vinteren er det gjerne litt mer klassiske farger på kolleksjonene og mindre av de lyse og sarte fargene som man ser om sommeren.

Sov godt i komfortabelt nattøy

Pikant Under har dessuten nattøy i alle stiler og fasonger, fra den fineste silke til deilig flanell. Nattøyet fra det norske merket Lilleba går det mye av. Det er norsk design med en litt annerledes stil og med myke kvaliteter. I silke har det nå kommet inn mye lekkert i både midnattsblått, olivengrønt og burgunder, i tillegg til sort og kremfarger som de alltid har. 
– «Reisekåpene» er også veldig etterspurte. De tar jo ikke så mye plass i kofferten, og skal være tynne og lette. Her har vi alt fra de florlette i silke til de i modal og bomullskvalitet. Vi har selvfølgelig fremdeles lange deilige kåper i velour, bomull og fleece, men mange ønsker lettere og kortere kåper. Modal blir for øvrig stadig mer populært og vi har nattøy i modal fra alle leverandørene våre nå. Modal er behandlet cellulose, og er utrolig mykt og følger veldig med kroppen og henger seg ikke fast i sengetøyet som noe bomull kan gjøre. I tillegg har vi nattøy i bambus og bomullsmiks som absorberer fuktighet veldig godt.

Alt du trenger under selskapskjolen

Med selskapssesongen rett rundt hjørnet kan det være greit å begynne å forberede antrekket i god tid. Hold-in er alltid populært og Vivi forteller at bestselgeren er hold-in buksen som går helt opp til BHen. Denne finnes både med og uten ben og i sort og hud. 
– Underkjoler selger vi mye av hele året, i tillegg er stroppeløse BHer veldig aktuelt nå i tiden frem mot jul. Vi har også alt av tilbehør som nipple covers, stroppeforlengere, Hollywood tape, selvklebende BH som er perfekt til kjoler med åpen rygg og silikon puter til å legge under stroppen slik at den ikke glir ned.
Enten du er på utkikk etter noe til deg selv eller en gave som mottakeren garantert vil sette stor pris på skal det godt gjøres ikke å finne det hos Pikant Under. I det store utvalget med alt fra flanell til vakker silke er det noe for enhver smak og lommebok!

FAKTA: Pikant Under

Du finner 4 Pikant Under avdelinger på Østlandet
• CC VEST, tlf 22 5032 00 
• ASKER, tlf 66 90 13 85 
• LIERTOPPEN, tlf 32 85 17 50
• DRAMMEN, Torget Vest, tlf 45 69 79 77
• E-post: info@pikantunder.no