Hjem » Klær & mote »  Lekker og stilfull høst

Lekker og stilfull høst

Zig Zag er et velkjent navn blant hovedstadens moteelskere. Den fargerike butikken holder til i hyggelige lokaler i Skovveien på Frogner, og er nærmest som et skattekammer å regne for moteinteresserte kvinner i alle aldre.

Ikke bare finner du alt du trenger til både hverdags og fest samlet under et tak, du får også kyndig hjelp til å finne akkurat det antrekket som passer perfekt til nettopp deg.
    Innehaver Reidun Persson har lang erfaring i bransjen, Zig Zag har hun drevet i 37 år og hun har vært med i bransjen lenge før det. Hun er lidenskapelig opptatt av jobben sin og har et godt øye for hva som vil passe for den enkelte kunde. Hun og hennes medarbeidere har oversikten over utvalget i butikken, så ta imot hjelp dersom du søker noe spesielt. Sammen finner man mye bedre fram til det antrekket som passer akkurat deg. Og ønsker du bare å ta en titt i fred og ro, så er det også helt OK.
    Det er ingen grunn til å henge med hodet selv om høsten står for døren. Hos Zig Zag på Frogner formelig bugner butikken av lekker høstmote. Og personlig foretrekker Reidun høsten som hun synes er mye flottere enn sommeren. Da har vi lett for å slenge på oss noe som ofte ikke er så lekkert, det er liksom ikke så farlig. Hun gleder seg til høsten med lekre stoffer og snitt med kvalitet. Akkurat nå er det kommet inn masse lekre nyheter for høsten.
Det er hyggelig om vi kunne pynte oss lett mer til daglig, synes Reidun. 
– Vi blir jo så glad når man ser folk som synes litt i bildet. Og tro det eller ei, det gjør noe med deg selv dersom du får et kompliment eller to på din vei.
Denne høsten er vel stort sett alt lov, kort – langt – strikk og todelt som kan brukes til daglig og man kan alltids gå rett til middag etter jobben. Det er flott med litt lengre skjørtelengde, men det krever litt høyde på skohælen for å få den looken man ønsker, men de hjelper deg gjerne med gode råd om dette også.

Vakre selskapskjoler

Snitt og god kvalitet er viktige stikkord for vareutvalget hos Zig Zag. De fører MarCain, Airfield Bernhsaw og andre gode merker som går passer både til daglig og kveldsantrekk. Du kan lett finne det perfekte antrekket som du har vært utkikk etter hos Zig Zag, fra lange selskapskjoler i ulike lengder og snitt til smarte dagligantrekk. I tillegg har de flotte og populære blondekjolene fra Olvi’s. De har reddet mange en kunde som har lett forgjeves. Ikke alle her en perfekt eller tynn kropp, men kanskje litt flere kilo enn ønsket – disse kjolene kan passe uansett og skjule små irritasjonsmomenter. Kjolene kan også bestilles dersom en modell, farge eller størrelse ikke er på lager, leveringstiden er ca. 8 uker. Disse kjolene er veldig populære til tross for at de ikke er blant de rimeligste, men her får du kvalitet som kan vaskes, ikke krøller og holder i årevis. Ikke rart at noen har kommet og bestilt flere farger av den første kjolen de kjøpte.
    Enten du er på utkikk etter et helt nytt antrekk eller noe nytt tilbehør for å friske opp noe du allerede har i garderoben er det vel verdt å ta turen innom Zig Zag i Skovveien!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Lik IN magasinet på Facebook