Hjem » Kultur & underholdning »  Legofestival på Teknisk museum

Legofestival på Teknisk museum

Fra 23/9 til 12/10 kan du i tre helger på rad og hele uke 40 boltre deg med ett tonn LEGO på Teknisk museum. Temaet er BUILD THE CHANGE. Vis hvordan du tror fremtiden ser ut!

LEGOFESTIVAL på Teknisk museum: Fra 23.9 til 12. 10 kan man i tre helger på rad og hele uke 40 boltre seg med ett tonn LEGO! Foto: Praveesh Palakeel / Unsplash.

Byggefesten er en av de mest populære tradisjonene på museet. Flyhallen gjøres om til byggesone. Der kan du se lage dine egne konstruksjoner, og bli inspirert av andres. Temaet i år er BUILD THE CHANGE. Hvordan tror du fremtiden vil se ut? I tillegg til egne byggverk, kan du bli med og bygge på en felles LEGOvegg. Hva skjer når mange mennesker bygger en LEGOfigur?

Foto: Insung Yoon / Unsplash.

BRIKKELAUGET

De voksne super-LEGO-byggerne i Brikkelauget viser hva kreativitet, nøye planlegging og tusenvis av timers LEGO-bygging kan gi av fantastiske resultater. Kanskje du blir inspirert?
Hvilke byggverk tenker du vil finnes i fremtiden? Er det en heis som også går sideveis og romfartøy som kan frakte oss til andre galakser? Teknisk museum vil se hva du lager! Hver helg trekkes heldige vinnere av flotte LEGOsett! Skriver du navn, alder og tlf.nr på byggeprosjektet ditt, blir du med på trekningen.
Det blir også Vitenshow i to av helgene og i hele høstferien. Har du ikke sjekket ut alle nyhetene i Vitensenteret og de nye utstillingene, anbefales også å gjøre det. Husk at der er fine selfiespots for kule bilder mange steder i museet. LEGOfilmen vises også!
Se: www.tekniskmuseum.no

Foto: Daniel Cheung / Unsplash.

BYGGETIDENE:

23.-24. sep.: 11-17
30. sep.-1. okt.: 11-17
2. okt.-6. okt.: Høstferie med LEGO 11-1
7. okt.-8. okt.: 11-17
9. okt.: 10 –15.00
10. okt.-12. okt.: 13 – 15.00. 
12. okt.: LEGO-Sent 19 – 23 (18 år, eget arrangement på FB)

Kilde: Mynewsdesk / Teknisk Museum
 

Følg IN magasinet på Facebook