Hjem » Oslo »  Ledende innen Conture Makeup

Ledende innen Conture Makeup

Long-Time-Liner legger conture makeup som understreker og fremhever trekkene i ansiktet, for et naturlig resultat.

Long-Time-Liner holder til i innbydende og flotte lokaler i Observatoriegaten i Vika. Med førsteklasses service og god faglig kompetanse kan du være sikker på at du er i trygge hender. Det er Oslos eneste rene Long-Time-Liner salong og salongen var den første i Norge som begynte med conture makeup. Med andre ord, så vet damene hva de holder på med.
 Innehaver, Manuela Plei, synes det er viktig at kundene vet hva de får før de gjennomfører en behandling.
– Kundene våre får et kundekort som de leser igjennom med informasjon om behandlingene, og når alt er planlagt i samarbeid med kunden kan vi starte behandlingen. Først får kunden en bedøvende krem på det behandlede område. Hvis det er bryn eller lepper som skal behandles avtaler vi farge og tegner på først, forklarer Plei.
Ved dekorativ eyeliner tegnes det også alltid opp først.

Godt udannet

Hos Long-Time-Liner tilbys det en grundig og faglig spesialutdannelse med faglig veiledning og oppfølging etter endt kurs. Plei forteller at det kun er personer som har gjennomgått kurset de tilbyr med bestått eksamen som er autorisert til å bruke Long-Time-Liner sitt utstyr.
 De har noen av markedets beste og sikreste utstyr, og apparatene er utviklet etter flere års forskning. Apparatene er også godkjent og kvalitetsgarantert for bruk i Skandinavia. Her får du fagkunnskap kombinert med erfaring.

Erstatter ikke sminke

Behandlingene skal ikke erstatte sminke. Conture makeup skal fremheve trekkene i ansiktet og forbedre dine vakre sider.
– Vi vil understreke og fremheve. Det er ikke festsminken vi legger her, men vi vil tilføre det lille ekstra, sier Plei.
Resultatet ser man med en gang, men etter noen dager vil det tones ned og bli enda mer naturlig. Varigheten avhenger av flere ting. Det kommer an på hudtype, alder og fargevalg, forteller Plei.

Tilbyr andre spesial-behandlinger

Manuela forteller at de gjennomfører en del medisinske rekonstruksjoner. Med conture makeup kan de korrigere mindre arr og forbedre leppekanten i forbindelse med hareskår, eller rekonstruere bryst etter operasjoner, som foreksempel ved kreft.
– Mange lider av Alopecia Universalis som medfører tap av alt hår på kroppen. Men med conture makeup kan man lage vippekant og øyebryn. Noe som gjør hverdagen lettere for mange.
Manuela Plei er utdannet hudterapaut og makeup artist, men ville videre lage noe som var bra og som gav et bra resultat. Dette klarte hun med Long-Time-Liner.

Tekst: Marthe Evensen | Foto: Long-Time-Liner
 

Følg IN magasinet på Facebook