Hjem >  Lang erfaring med sikkerhet & arrangementer

Lang erfaring med sikkerhet & arrangementer

Selv om Star Security er et nystartet sikkerhetsselskap så har alle ansatte lang erfaring innen både sikkerhet og arrangementer. Planlegger du eller din bedrift et større arrangement eller trenger andre sikkerhetstjenester vil de kunne hjelpe deg på en trygg og effektiv måte!

Star Security er et sikkerhetsselskap som tilbyr alt innen sikkerhetstjenester, enten det dreier seg om å beskytte mennesker eller verdier. Selskapet har base i Oslo og er godkjent av politiet. 
– Våre ansatte har lang erfaring innen sikkerhetsbransjen og er alle sertifiserte. Vi jobber med sikkerhet rettet mot privatpersoner, bedrifter, forretninger, kjøpesentre, industriområder og det offentlige, forteller innehaver José Arturo Leguén Lores.
Arturo har lang erfaring fra blant annet utelivsbransjen og ulike arrangementer. 
– Man må også kunne se situasjonene før de oppstår slik at man kanskje får avverget de. En sikkerhetsvakt skal også ha god kontakt med gjestene slik at alle føler seg trygge.

Håndterer alt ved events

Det kan virke litt overveldende å skulle arrangere et større event. Det er mye å ta hensyn til både når det gjelder sikkerhet og logistikk. Arturo har jobbet med arrangementer siden 2002 og har lang erfaring med både logistikk og gjennomføring, i tillegg til sikkerheten. Star Security har dermed muligheten til å håndtere alle aspekter ved arrangementet. 
– Vi har kunnskapen slik at kundene våre nesten bare kan presentere budsjettet så håndterer vi resten. Enten man skal ha en privat fest med mange gjester og trenger en sikkerhetsvakt eller et bedriftsarrangement hvor vi forbereder hele arrangementet. Mange har kanskje kapitalen og et ønske om å gjøre noe, men vet ikke hvordan de skal gjennomføre det. Her kommer vi inn i bildet. Vi har lang erfaring med logistikken rundt ulike arrangementer og setter alltid sikkerheten først.

Ekstra trygghet for forretninger

Men Star Security fokuserer langt i fra bare på utelivsbransjen eller arrangementer. Mange forretninger, og særlig de i luksussegmentet, opplever at de er et attraktivt mål for ransmiljøer. Star Security tilbyr både sikkerhetsvakter som er tilstede i butikken hele eller deler av åpningstiden, i tillegg til installering av det siste innen sikkerhetsutstyr. 
Sikkerhetsselskapet tilbyr også personlige livvaktstjenester. 
– Tanken bak navnet Star Security er jo at vi også kan tilby sikkerhetstjenester til privatpersoner, enten det er til stjerner eller andre. Alle våre ansatte har gode sosiale og kommunikasjonsevner og kan håndtere enhver situasjon. Målet vårt er å skape sikkerhet og trygghet slik at de som trenger våre tjenester føler at de fikk akkurat det de trengte.

Erfaring innen reiseliv

Med alt det som skjer rundt i verden er det ikke alltid man føler seg like trygg når man skal ut og reise. Det er heller ikke alltid like lett å orientere seg når man er på et fremmed sted. Arturo har selv erfaring innen reiselivsbransjen og har blant annet tidligere vært reiseleder til Cuba, hvor han opprinnelig kommer fra. Enten du planlegger en reise på egenhånd eller bedriften skal sende de ansatte til et sted hvor det kanskje ikke føles så trygt så kan Star Security være behjelpelige med alt fra ren sikkerhet til å innhente lokal informasjon og kunnskap.
– Selv om vi er et nytt selskap så har vi nok kunnskap og erfaring slik at vi kan levere det kundene forventer. Vi fokuserer mye på at det skal være god kontakt mellom kundene og oss slik at kundene kan føle seg avslappet og trygge. Vi holder et profesjonelt nivå på alle måter uavhengig av oppdragets størrelse, avslutter Arturo.

FAKTA: Star Security

• Adresse: Malmøgata 9, 0566 Oslo Norway
• Tlf: +47 468 22 899
• Epost: mail@starsecurity.no
• Nettside: www.starsecurity.no
• Tilbyr følgende tjenester: Vakthold · Resepsjonstjenester · Adgangskontroll · Kameraovervåkning/Installasjon · Alarm · Svinn- og kontrolltjenester · HMS · Sikkerhetsrådgivning · Drifts- og operasjonssentral · Stasjonært vakthold · Mobilt vakthold · Ordensvakthold · Sentervakthold · Kontrolltjenester · PS-Drift · Event & Arrangement (sikkerhet, plannlegging og gjennomføring) · RFID-Teknologi · Companion-tjenester · Ledsagertjenester · Komplettpakke (Star-Tjenester) · Vaktmestertjenester.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Depositphotos
 

Følg IN magasinet på Facebook