Hjem » Oslo »  Lang erfaring med figurforming

Lang erfaring med figurforming

Ønsker du å bli kvitt det ekstra fettet som er vanskelig å slanke bort uten å legge deg under kniven? Skin Medical Clinic på Skøyen har lenge vært ledende innen figurforming med SmartLipo og CoolTech. Nå har klinikken dessuten slått seg sammen med seks andre klinikker og tatt navnet Novelaklinikken for å gi sine kunder et enda bedre tilbud!

Skin Medical Clinic er en spesialklinikk for laser- og kosmetiske behandlinger som har holdt til i Karenslyst Allé på Skøyen i flere år. Nå skifter de navn til Novelaklinikken samtidig som de blir en kjede med til sammen syv klinikker i Østlandsregionen. Her i Oslo vil de også få en) ny klinikk i Bogstadveien, i tillegg til den på Skøyen. - Klinikken i Bogstadveien het tidligere Face It Medical og var en periode eid av Adam og Eva. Vi overtok den i sommer og i løpet av høsten vil den pusses opp. Vi har også klinikker i Kristiansand, Elverum, Hønefoss, Mjøndalen og Kongsberg, forteller dr. Nikolai Paus Grova, ansvarlig lege ved Novelaklinikken.
– Mange av de samme personene jobber på flere av klinikkene. Det er dessuten samme eier, filosofi og profil. Vi kommer til å fortsette i nisjen mellom tunge plastiske operasjoner og hudpleie med behandlinger som ikke er farlige eller smertefulle, men som gir effektive og gode resultater. Blant annet tilbyr vi fettfjerning og figurforming med SmartLipo og CoolTech, behandlinger med fraksjonert CO2-laser på tunge øyelokk, poser under øynene og røykeliner, fjerning av uønsket hårvekst, trådløft og injeksjonsbehandlinger. Alle klinikkene bruker dessuten det samme journalsystemet slik at man enkelt kan hente frem kundens journal og fortsette med behandlingen som har blitt gjort tidligere uansett hvilken av våre klinikker man oppsøker.

Fryser bort fettet

Dr. Grova har lang erfaring innen figurforming og har blant annet utført over 1500 operasjoner med SmartLipo, noe som er desidert flest i landet. Og siden Novelaklinikken har et komplett tilbud innen figurforming kan de alltid tilby en individuelt tilpasset behandling etter hva som passer best til akkurat deg og dine ønsker. Og de kan vise til svært gode resultater med både CoolTech og SmartLipo.
– CoolTech er et apparat hvor fettet rundt magen og flankene suges inn i et lite kammer. Deretter settes det på kulde og man ligger i en times tid mens fettet gradvis nedkjøles og til slutt knuses som porselensperler. Det er en smertefri behandling som oppleves som en litt kraftig massasje. I løpet av noen uker vil kroppen gradvis fjerne de ødelagte fettcellene og man får den ønskede forandringene. Og skulle det være behov for gjentatte behandlinger er vi imøtekommende i forhold til å gi gode prisavslag. Det viktigste for oss er jo fornøyde kunder.
Etter en behandling med CoolTech kan du gå tilbake på jobb samme dag. I tiden etter vil området være litt ømt, men uten smerter. - CoolTech egner seg best til å fjerne det lille ekstra. Selv om SmartLipo gir bedre kontroll og dekker et større område med umiddelbare resultater, så er CoolTech et betydelig rimeligere alternativ som fungerer bra. Vi har god dokumentasjon på at behandlingen virker og tilbyr den ofte til våre kunder, enten alene eller i en pakkeløsning med SmartLipo. Og CoolTech er et godt alternativ til de som ikke ønsker eller har muligheten til SmartLipo, men som likevel ønsker et permanent og varig resultat.

Fettfjerning med laser

SmartLipo er fettfjerning med laser hvor fettet smeltes bort. Behandlingen utføres i lokalbedøvelse og er svært skånsom. Fettet som er smeltet av varmen fra laseren blir sugd ut og er dermed fjernet for alltid. Samtidig strammer laseren opp huden slik at man slipper løs hud. - I rundt åtte uker etter behandlingen får mange dessuten økt fettforbrenning i fettdepoter på andre steder på kroppen og opplever ytterligere vektnedgang. «Rekorden» for menn er minus 16 kilo på seks uker og for kvinner 11 kilo på åtte uker. Da i kombinasjon med omlegging av usunne vaner. Men vi ser at SmartLipo ofte fungerer som en kickstart på en omlegging og det er enklere å holde motivasjonen oppe når man ser at det går den rette veien og forandringene kommer. De fleste er tilbake på jobb dagen etter en behandling. Etter en seanse med enten SmartLipo eller CoolTech anbefaler vi etterbehandling med Eximia eller Triactive for å jevne ut og stramme opp huden. Da får man et enda bedre resultat.

Hos Novelaklinikken er du alltid velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon hvor du får vite hvilke behandlinger som passer best for nettopp deg!

Tekst: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook