Hjem » Trondheim » Klær & mote »  Kvalitetsvarer til gunstige priser

Kvalitetsvarer til gunstige priser

I år kan du unne deg noe ekstra fint og lekkert til julebordet. Hos ASECO gullsmed finner du anerkjente merkevarer som garantert faller i smak.

De innbydende butikkene finner du både på Valentinlyst Senter og på Sirkus Shopping. Her bugner det over av lekre smykker til både han og henne. ASECO ble etablert allerede i 1965, og kan skilte med lang bransjeerfaring og faglig dyktighet. ASECO Gullsmed og Urmaker på Valentinlyst byttet navn fra Gullfunn 1. september i år. Dette kommer deg som kunde til gode. Daglig leder Frode Stokkeholm snakker varmt om ASECO`s konsept.
– Navneendringen er svært positiv for våre kunder. Utvalget er forbedret og vi kan nå tilby nå flere anerkjente merkevarer til bedre priser med et bredere tilbud.

Spreke nyheter

I ASECO-butikkene i Trondheim finner du nå både smykker og klokker fra GUESS. Det populære merket er et av verdens ledende motemerker, og har kommet med svært mange spennende nyheter på klokkefronten. Smykkekolleksjonen fra GUESS ble lansert i Norge nå i høst, etter å ha vært en stor suksess i Europa de siste årene. Stokkeholm forteller at mottagelsen av merket har vært fantastisk i Norge. Butikksjef ved Sirkus Shopping, Linda Sæther er lidenskapelig opptatt av jobben sin. Trivselen er stor der hun geleider oss rundt blant de vakre nykommerne i det flotte butikklokalet.
– I Trondheim er ASECO alene om å selge smykkene fra GUESS. Dette er stilfulle motesmykker med et elegant design. GUESS-logoen er alltid i fokus og godt synlig på alle disse varene. Det er utrolig givende og tilby kundene disse herlighetene. Prisene er gunstige, alt fra 199 kroner og opp til drøye tusenlappen, sier Sæther engasjert.

Fristende juletilbud

Hos ASECO på Valentinlyst har de fokus på å nå en størst mulig kundegruppe med enda bredere varesortiment. Butikksjef Marianne Bjøringsøy har nå ryddet ut en rekke mindre kjente merkevarer, og fått inn flere verdenskjente merker i stedet. 
– Det er alltid morsomt med nyheter. Vi merker at kundene er mer opptatt av kjente merker og mange vet nøyaktig hva de er ute etter. GUESS ur og smykker selger som varmt hvetebrød. I tillegg tilbyr vi nå de kjempepopulære smykkene fra Snø of Sweden. Jeg ser frem til julesesongen. Butikkene i ASECO-kjeden fylles stadig opp, og kundene har mye å glede seg til fremover. Det er noe eget over å gi den spesielle gaven til de man er glad i, sier Bjøringsøy smilende.
ASECO selger selvsagt gavekort, som kan benyttes i alle kjedens butikker.

Perfekt for sesongen

Vi går en gledelig sesong i møte, og mange ønsker å pynte seg litt ekstra til julebordet og de andre høytidelige dagene i desember. Den imøtekommende butikksjefen på Sirkus Shopping forteller at butikkene vil få inn flere spennende varer i både sølv, gull og bijouteri. Her er det bare å plukke ut det som frister mest. 
– Vi har nylig fått inn klokker fra Hugo Boss. Den flotte urkolleksjonen passer perfekt for den kvalitetsbevisste, og i Trondheim får du dem kun hos Aseco på Sirkus Shopping. Responsen har vært positiv og er av stor interesse for kundene, som velger dem til både hverdag og fest, legger hun til.

Gunstige priser

ASECO`s konsept og suksess er bygget på det enkle slagordet «Best på pris». Det har de tenkt å fortsette med.
– Vi er opptatt av å levere kvalitetsvarer til de beste prisene, og samtidig holde en høy grad av service. Dette er fullt mulig siden vi importerer direkte fra de største produsentene i verden, forteller Stokkeholm.
Hos ASECO finner du hele spekteret fra dåpsgaver, motesmykker, rimelige sølvsmykker til gull og diamanter. 
– Vi har til enhver tid gode tilbud og kampanjer på motesmykker i sølv, gull og diamanter. Nyåpningen av to ASECO-butikker i Trondheim, har gjort det lettere å yte god service, og tilby de beste varene. Sammen er vi sterkere, sier de koselige butikksjefene, som ønsker deg velkommen til en hyggelig førjulshandel.

For mer inspirasjon kan du klikke deg inn på ASECO sine Facebooksider, Aseco Valentinlyst og Aseco Sirkus Shopping.

Tekst & foto: Mari Janne Støle

Følg IN magasinet på Facebook