Hjem » Bergen »  Kvalitetsmerker som bæres av moteguruer verden rundt

Kvalitetsmerker som bæres av moteguruer verden rundt

Titt Inn har vært en høyt profilert del av den bergenske moteverden i over 40 år. Håndplukkede klær fra eksklusive merker fyller denne sjelfulle butikken med tidløse plagg fra kjente motehus over hele verden. Titt Inn sitter på en gyllen pærle av spennende plagg som bæres av kjente skuespillere, modeller og artister fra alle verdens hjørner.

Trenger du et lekkert sjal til en ny drakt kan det være verdt turen innom den trivelige butikken. De faste kundene vet at de er i trygge hender, og nye kunder er alltid velkomne i lokalene i Galleriets 2 etasje. Kort og godt, Titt Inn sitter på en unik historie og kunnskap om mye av det spennende som foregår i den internasjonale moteverden.


Titt Inn sitter på en helt unik historie. Innehaver Christine Gram Knutsen overtok butikken i 1971 av sin mor. Butikken het da «Korsett Salonen» og var da en undertøysbutikk som ble etablert så tidlig som i 1915. Minnene fra denne tiden, gamle avisoppslag fra Bergens Tidene, reklameoppslag og lignende pryder veggen over klesstativene. Klassiske retro elementer fra en gammel tid kombinert med nymotens plagg gir butikken en helt spesiell energi og hjemmekoselig stemning. Merkene de fører bæres av nåtidens kjente navn som Vår Staude og internasjonale kjendiser og moteguruer som Elizabeth Hurley, Misha Barton og Nicky Hilton.

Uavhengig og personlig mote

Titt Inn er en frittstående butikk uten kjedetilhørighet. Christine reiser rundt om i Europa for å velge ut plagg som er spesialtilpasset til kundegruppen deres. Motemessene i København og Paris er arenaer for motebevissthet og stil. Med et øye for kvalitet og kjennskap til hva kundene ønsker kommer Christine aldri tomhendt tilbake. Sortimentet er til enhver tid utvalgt med tanke på kundene hjemme i Bergen. Den personlige kontakten er bygget opp over mange år. Utvalget hos Titt Inn representerer et annerledes mangfold. Flere av merkene de fører finner du ikke noe annet sted i Bergen.
– De som handler hos oss ser etter en individuell stil, sier Christine. 
– Noe litt mer eksklusivt.
    De seks ansatte lytter til kundens ønsker. En spennende del av jobben er å kle opp den enkelte kunde noe som passer til hver enkeltes personlighet og kroppsfasong. Her tar de seg tid til kunden og gir dem en solid og nøye oppfølging som har gitt dem trofaste gjengangere.

Helhetlig mote

Titt Inn fører ikke bare klær. Nøye utvalgte sko, vesker, belter og smykker er en viktig del av assortimentet. Elegant tilbehør fungerer som kronen på verket, og er nøkkelen til et fullstendig antrekk. Utvalget i butikken spenner fra jobb- til aftensantrekk. 
– Vi ønsker å skille oss ut. Målet er å kunne presentere en komplett garderobe til en kundegruppe som setter pris på kvalitet og den personlige kontakten, forteller Christine.
    Trenger du et lekkert sjal til en ny drakt kan det være verdt turen innom den trivelige butikken. De faste kundene vet at de er i trygge hender, og nye kunder er alltid velkomne i lokalene i Galleriets 2 etasje.

Minner fra Titt Inn sin historie pryder veggene over klesstativene gjennom gamle avisoppslag fra Bergens Tidene, reklameoppslag og lignende.

Eksklusive og elegante merker

Marc Cain er kundenes favoritt. Det internasjonale mote merket ble grunnlagt av nåværende administrerende direktør Helmut Schlotterer og styrt fra deres hovedkontor i Tyskland. Titt Inn fører både hovedkolleksjonen og sportskolleksjonen til Marc Cain. Begge kolleksjonene er temabaserte. Hovedkolleksjonen kombinerer sensuelle linjer med glamorøse detaljer som reflekterer en moderne stil og klasse. Sports kolleksjonen står for en mer tilbakelent stil, trendy, sporty og full av liv og farger. Lette og funksjonelle plagg laget av behagelige tekstiler. 
    Fra italiabaserte Kathleen Madden kommer noen av høstens vakreste strikk. Hvert plagg er preget av italiensk eleganse og høy kvalitet. Hele kolleksjonen er designet og produsert i Italia og utvalgte plagg fra dette merket finnes hos Titt Inn. Fine og varme plagg å kle seg opp med i vintermånedene. 
    Det amerikanske merket Hale Bob er et friskt innslag som bæres av flere internasjonale kjendiser verden rundt. Det er kjent for sitt moteriktige preg og bæres av selvstendige kvinner som ønsker å skille seg ut og føle seg feminin, sexy og komfortabel i måten de kler seg på. Hale Bob er vågalt, fargerikt og annerledes. 
    Når man skal kle seg opp til fest og høytider, anbefaler Christine kjoler fra Josef Ribkoff som de er veldig stolte av å ha i sin butikk. Kjolene er designet, sydd og produsert i Dorval, Qubec, Canada og er ett ledende merke i den Canadiske moteverdenen. 
    Kort og godt, Titt Inn sitter på en unik historie og kunnskap om mye av det spennende som foregår i den internasjonale moteverden. Her har vi en butikk med ekte sjel og medarbeidere som virkelig brenner for mote og er stolte av merkene de fører. Dette er en butikk hvor enhver som titter innom blir møtt med ett smil, en avslappende atmosfære og spennende kvalitetsplagg som alle forteller sin egen og unike historie.

FAKTA: Titt-Inn Boutique

Butikken ligger i Galleriet og er første butikken du møter når du kommer opp rulletrappen.
Torgallmenningen 8, 5014 Bergen.
Tlf: 55 32 82 05.
Åpningstider: man – fre 09 – 21 og lør 09 – 18.

Tekst: Anja Helen Fagerli & Tormod Lerøy | Foto: Christoffer Møgster & Eirik Odden

Lik IN magasinet på Facebook