Hjem » Trondheim » Klær & mote »  Kvalitetsklær for den trendbevisste kvinne

Kvalitetsklær for den trendbevisste kvinne

Hos Deguy finner du kvalitetsprodukter med høy profil. Dette er butikken for bevisste damer som er på utkikk etter det lille ekstra både til jobb og fest.

 I den stilfulle butikken Deguy i Olavskvartalet i Trondheim, henger klassisk feminint og trendy tøy som perler på en snor. I hele tjue år har butikken eksistert i Trondheim og har kledd opp både unge og voksne kvinner. Her finner du kundeveiledere som har lang erfaring og gode kunnskaper om moter og trender. Bedriften som har hovedkontor i Bergen har hele 12 butikker jevnt fordelt i hele landet.

Det lille ekstra

 Ambisjonene til de ansatte er at ingenting skal overlates til tilfeldighetene. Her finner du klær for alle anledninger, og kan finne dine personlige favoritter blant kjente merker som Filippa K, Guess, Philosophy Blues Original og Cambio. Deguy designer sitt eget merke Tricot hvor det legges vekt på lekkert strikk i naturmaterialer som kashmir, silke og ull, i feminine snitt med trendy detaljer.

 
Christin Pedersen kan skilte med omfattende erfaring og stort engasjement for klær og tilbehør. Hun er opptatt av å gi både faste og nye kunder råd og tips ut fra hver enkelts behov.
– Nå som vi nærmer oss julen og andre festligheter selger vi mange kjoler, silkebluser og ikke minst tilbehør. Høstens hit er cape og dunjakker i både korte og lange modeller, sier den blide og imøtekommende butikklederen.
 
Her er det mye å velge i om du er ute etter den perfekte gaven eller har lyst på noen godbiter til deg selv. Hvis du vil ha ekstra tid med personalet for å planlegge garderoben, kan du bestille en personlig veiledningstime, helt gratis. 
 
Tekst & foto: Mari Janne Støle