Hjem » Oslo »  Kvalitetsfôr hos Majorstua Zoo

Kvalitetsfôr hos Majorstua Zoo

Er du opptatt av å gi hunden din mat som inneholder kun norsk kjøtt, og er fritt for mais- og kornprodukter? Majorstua Zoo har fôret som gjør hunden din både sunnere og lykkeligere.

– Vom katte- og hundemat er et råfôr laget av kjøtt fra norske slakterier og tilsvarer det hunden ville spist i naturen, sier Lovisa Palmér, butikksjef på Majorstua Zoo.
Majorstua Zoo fokuserer på sunt fôr til alle kjæledyr og ifølge Palmér blir folk stadig mer bevisst på hva de gir til dyrene sine. Vom har blitt så populært at butikken selger ut to fulle frysere i uka.
– Folk ser at Vom inneholder ingrediensene hunder trenger. De opplever stor forskjell på kjæledyrets pels, hud, øyne og ledd når de forer på Vom.

Godt for fordøyelsen

Ingen av Vom-produktene er tilsatt smaks- eller fargestoffer, kun nødvendige vitaminer. Fôret er ikke varmebehandlet, inneholder ingen konserveringsmidler og er ikke tilsatt vann. 
– Fra naturens side spiser hunder og katter nesten utelukkende kjøtt. Fordøyelsessystemet deres er ikke tilpasset det store innholdet av mais og kornprodukter i vanlig kommersielt fôr, sier Palmér.
Hunder og katter som spiser råfôr får mindre avføring, røyter mindre, får mindre luft i magen. Eierne kan også gå ned på mengden mat, siden fôret har et mye høyere protein- og energinivå enn vanlig fôr.

Fordelaktig pris

– Du kan gjerne fullfôre med Voms ferskfôr. Det er også mange som velger å gi Vom sammen med vanlig tørrfôr og da anbefaler vi sterkt fôr uten kornprodukter og med et høyt kjøttinnhold, som for eksempel Orijen, Acana, Taste of the Wild og Applaws. 
Vom leveres i frosne 500 grams pølser og større pakker på fem kilo. 
– Jeg må nevne at vi har en meget fordelaktig pris på disse produktene. Og tilbyr 10 pølser til 140 kr eller 150 kr avhengig av type. 
Foruten fôr, tilbyr Majorstua Zoo en mengde utstyr som er spesielt aktuelt fremover mot sommeren. Blant annet tilbyr de nå en redningsvest fra merket Hunter, for de som vil ha med hund eller katt i båt. Majorstua Zoo har også gode økologiske leker og klipper klørne til kjæledyret ditt for kun kr 50, alle dager i uka.

Tekst & foto: Ketil Blom

Følg IN magasinet på Facebook