Hjem » Bergen »  Kunsten å feire kvinnens form

Kunsten å feire kvinnens form

Mang en kvinne – inkludert undertegnede –har brukt måneder av sitt liv i jakten på den perfekte buksen. Jeg har selv bokstavelig talt revet meg i året av frustrasjon. Skjønner ikke jeansprodusentene hvordan vi kvinner er skapt? Jo, enkelte gjør heldigvis det. Og den aller beste er tyske Cambio. 

Cambio har ganske enkelt spesialisert seg på å lage bukser med perfekt passform. De har skjønt at vi kvinner er forskjellige – og at vi derfor har ulike behov. Noen liker bukser med høyt liv og trange ben, andre foretrekker lavt liv og mer vidder. Cambio har modeller som tilfredsstiller ethvert behov. 

Ingen over; ingen ved siden

Hos Zander, den første butikken i Bergen som kunne tilby Cambio, fortelles det om stadig økende etterspørsel. 
– Sju år etter at vi presenterte Cambio-buksene for første gang er dette et merke de fleste kvinner nå kjenner til. Har man først prøvd en av disse buksene ønsker man ikke noe annet. De ser bra ut, sitter som støpt og er ytterst behagelige, forteller Marit Jansen. 
    Cambio er ganske enkelt et buksemerke som feirer kvinnens form. Det er et stabilt brand som alltid leverer. De er ytterst kresne i valget av råvarer, og kvaliteten er derfor eksepsjonell. 

    Det produseres flere kolleksjoner årlig og utvalget er bredt. Dette fordi Cambio har forstått hvilken viktig posisjon buksen har i dagens motebilde. Jeansen, for eksempel, som tidligere var forbeholdt den yngre generasjon, er i dag fast inventar i enhver kvinnes garderobe. Uansett alder. 
Cambio har flere modeller. Mørk blå, lys blå og ulike varianter med slitte overflater. Noen er rike på detaljer i form av glidelåser eller nagler; andre har et mer rent og enkelt uttrykk. I tillegg kan man selvsagt velge ulike former for stretch. Snittet kan være klassisk så vel som edgy. Cambio lager selvsagt også andre bukser; til fest, jobb eller hverdags. 
    I vår er ulike mønstre og glade farger tilbake på fashionarenaen. Kombinert med lette bomullsstoffer og lekre detaljer skapes en fager og sommerlig look. Blåjeansen og den sorte buksa er alltid like aktuelle – året rundt. Sistnevnte lages både i bomull og teknostretch, og det finnes mange flotte modeller å velge mellom. 
– Jeg gleder meg til å presentere årets modeller for kundene våre. Vi får inn nyheter så ofte som hver uke, så det lønner seg å stikke innom. Om noen av variantene skulle bli utsolgt – som de faktisk ofte gjør – kan jeg berolige alle med at vi er så heldige å kunne supplere fra lageret i Tyskland gjennom hele sesongen. Vi gjør alt for at kunden skal få den buksen hun til enhver tid ønsker seg, avslutter Marit Jansen.

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Cambio

Følg IN magasinet på Facebook