Tøffe typer på teater

Sett sammen Carl Frode Tiller, De Utvalgte – og Motorpsycho ... Hva får du da? En garantert spennende kveld på Trøndelag Teater. Og med hele spennet fra Hedda til Karlsson blir høsten komplett.
Hedda Gabler i 2016-form, regisser...
Les mer
ingress trondelag teater

Lyttende lekende skapende samspillende

På et møte på Jazzlinja for en tid tilbake kom disse fire ordene opp som et uttrykk for Jazzlinjas filosofi og siktemål. Disse er gjennomgripende betegnende for den daglige aktiviteten for å utdanne jazzmusikere.
IN magasinet tok...
Les mer
ingress portrett

Pstereo – en stadig større festival

IN magasinet tok en prat med festivalsjef Bård Flikke en sen lørdag ettermiddag. Det ble et møte med en dedikert sjef og en festival i stadig ekspansjon. Pstereo kan skilte med 25.000 besøkende på hver av de siste festivalene.
Mu...
Les mer
ingress Pstereo

Klassiker åpner teaterhøsten

Trøndelag Teater innvier høstsesongen med klassikeren over alle klassikere, Hamlet. Regissør Runar Hodne har gitt dramaet om hevn, kjærlighet og makt en ny aktualitet.
Det verdenskjente stykket av William Shakespeare hadde premier...
Les mer
ingress Teater

Rockebyen Trondheim

Midt i Norge og midt i Trondheim ligger Byscenen, en storstue for konserter og andre arrangementer. Byen rommer også Brukbar/Blæst og små og store scener på Samfunnet. Rockheim ligger også midt i byen og er et viktig sted for norsk pop...
Byscenen...
Les mer
Rockebyen ingress

Jazzbyen Trondheim

Trondheim har i en årrekke vært et kraftsentrum for jazz i Norge, Skandinavia og Europa. Byen kan slå i bordet med en jazzutdanning det går gjetord om, en egen jazzfestival, en rekke scener for ulik jazzmusikk og ikke minst Trondheim j...
1: Stian W...
Les mer
Jazzbyen ingress

Om livskriser og trofékoner

De synes de har fått en hard nøtt å knekke, skuespillerne i høstens store oppsetning av «Når vi døde våkner». Vi tok en kjapp prat med tre av dem noen dager før premieren.
Skuespillerne Kai Remlov, Renate Reinsve og Hildegun...
Les mer
Teater2 ingress

Teaterhøst for noen og enhver

Fra lokalhistorisk sus i «Adrian Posepilt» via gåtefullt Ibsendrama og verdenseposet «Moby Dick», til familieunderholdning med «Rasmus og Verdens Beste Band». Det trønderske teaterpublikummet går en mangfoldig høst i møte.
Les mer
Teater ingress

Sentrumsnær småbyidyll

Et steinkast unna Trondheim sentrum ligger Ila og frister med grønne lunger, kafeer, historie og kultur. Det er vanskelig å ikke la seg sjarmere av bydelen, som av ilingene selv beskrives som ei bygd i byen.
En gang et av byens stor...
Les mer
ila lisiting

Arne O. Reitan

Det finnes mange skuespillere, men ytterst få med den samme arbeidskapasiteten og sceneutstrålingen som Arne O. Reitan. Dessuten er han usnobbete, vennlig, imøtekommende og morsom. En god kar, ganske enkelt.
IN magasinet har avtalt...
Les mer
reitan

BIZETS FANTASTISKE OPERA CARMEN

Helt siden premieren i 1875 har den utfordrende Carmen i Georges Bizets store hit av en opera fascinert publikum verden over. Det er bare å gi seg hen. For her er det sigøynerkvinnen fra Sevilla som bestemmer.
Premiere med Trondheim...
Les mer
TSO ingress

En magisk juleforestilling

Unn deg selv og familien en god teateropplevelse før jul, der spenning, dramatikk og humor står i høysetet. I november og desember kan du oppleve historien om «Nøtteknekkeren» på Trøndelag Teater.
På lille julaften får Marie e...
Les mer
Trondelag Teater ingress

En klassiker i ny drakt

Få med deg høstens store teateropplevelse «Peer Gynt» på Trøndelag Teater. I nye sceniske tolkninger spilles et av Norges mest kjente teaterstykker med nyinnspilt musikk av Trondheim Symfoniorkester.
Storsatsningen som hadde pre...
Les mer
Trondelag Teater ingress

UNN DEG EN MAGISK MUSIKKOPPLEVELSE

Trondheim Symfoniorkester (TSO), er en av de største kulturinstitusjonene i landet. Mer enn 90 musikalske ildsjeler jobber aktivt hele året for å skape gode musikkopplevelser for både små og store.
Torsdag 28. november inviteres ...
Les mer
TSO ingress

En mektig opplevelse

Trondheim Symfoniorkester (TSO), er en av de største kulturinstitusjonene i landet. Med over 90 musikere og en sjefsdirigent utover det vanlige, jobbes det aktivt for å skape gode musikkopplevelser for publikum, gjennom hele året.
Tr...
Les mer
Trondheim Symfoni orkester ingress

Deilig er Julemarkedet!

Stein på stein, med ingrediensene: Stemning, opplevelse og mening, har de i løpet av 10 år bygget opp Julemarkedet i Trondheim til å bli et av landets største julemarkeder.
Julemarkedet i Trondheim ble etablert av Trondheim kommune...
Les mer
julemarked ingress

Velkommen til Trondheim

INmagasinet tok turen til Trondheim 19- 21. oktober 2012. Vi vil med dette gi deg som besøkende eller kanskje Troillunge mersmak til den nest eldste byen i Norge.
Lerkendal Stadion Da vi ankom Trondheim etter en 7 timer lang togtur ...
Les mer
tringress

En spennende høst i vente

I år er det 75 år siden Trøndelag Teater ble etablert av Henry Gleditsch. Det skal feires med jubileumsforestilling, nyoppusset Theatercafé og høstens forrykende repertoar.
Midt i den kanskje travleste uken på høsten, møter jeg ma...
Les mer
teater ingress

Gunnhild Sundli

Gunnhild Sundli jobber i disse dager med sitt første soloalbum som slippes til høsten. Etter mange år som vokalist i bandet Gåte, og en hektisk jobb på Trøndelag Teater er hun nå klar for å stå på egne ben.
Jeg møter Gunnhild ...
Les mer
ingress

Trøndelag Teater feirer 75 års jubileum

Neste år har Trøndelag Teater 75-års jubileum. Dette feirer de med en rekke spennende premierer. To av deres fem scener blir dessuten renovert, og de håper med dette å kunne ta enda bedre i mot publikum.
 Når vi går inn i et nyt...
Les mer
ingress
#PAGEBAR#