Jazzbyen Trondheim

Trondheim har i en årrekke vært et kraftsentrum for jazz i Norge, Skandinavia og Europa. Byen kan slå i bordet med en jazzutdanning det går gjetord om, en egen jazzfestival, en rekke scener for ulik jazzmusikk og ikke minst Trondheim j...
1: Stian W...
Les mer
Jazzbyen ingress

Nyoppusset galleri

Det har vært en tid med store ombygginger både i Handelsbygningen ved Solli Plass og ikke minst i gaten utenfor. Nå er oppussingen inne i sin siste fase og slutten av november kunne Galleri Nobel ønske både gamle og nye kunder velkomme...
Galleri ...
Les mer
Galleri Nobel ingress

Nøtteknekkeren – den ultimate førjulsopplevelse!

Jeg innrømmer det gjerne. Desember og jul er det fineste jeg vet. Forventningene, pynten, lysene og maten. At butikkene tjuvstarter festen i november plager meg ikke det minste. Snarere tvert imot. 
Jul handler også om tradisjoner. ...
Les mer
Notteknekkeren ingress

Mye å glede seg til på kino i vinter

Det er et variert og fullpakket kinoprogram SF Kino kan friste med i vinter. Med premierer på filmer fra Hobbiten til Fifty Shades of Grey er det dessuten noe for enhver smak!
Det er fremdeles ingenting som slår film på kino. Hva er ...
Les mer
SF Kino ingress

Et levende folkelig hus

Et blodig mord i 3. etasje, klimakrise og nystekt andebryst. Det er en helt vanlig torsdagskveld på Litteraturhuset i Fredrikstad.
Litteraturhuset i Fredrikstad ligger på bryggepromenaden, moderne og folkelig. Her arrangeres det en r...
Les mer
Litthus ingress

Underholdning for hele familien

Det er få ting som slår det å sette seg godt til rette i en varm kinosal for å nyte en god film når høstmørket senker seg utenfor. Og når Bergen Kino kan friste med premierer på alt fra Operasjon Arktis til det neste kapittelet i The H...
Bergen Kino ...
Les mer
Bergen Kino ingress

Ein feelgood-oppleving for heile familien

I den fiktive bygda Knert-Mathilda på Sunnmøre bur niåringane Trille og Lena. Dei er dei to einaste borna på alderen deira som bur på plassen ut mot havet. Dei er naboar, men Trille vil gjerne vere bestevennen til Lena. Lena meiner at ...
Maria Pa...
Les mer
DNS ingress

Mirakler på Mølla

15 år er ingen alder, men Wallmans Oslo feirer likevel jubileet som om det var et mirakel. En forrykende festkveld med et spenstig sceneshow og en smaksrik femretters er hva Wallmans Oslo har på menyen i sin femtende sesong.
Siden s...
Les mer
wallmans ingress

En nobel kunsthøst

Mellom Slottet og Solli Plass finner du Galleri Nobel, et kombinert galleri og rammeverksted hvor samtidskunsten står i fokus. Denne høsten byr galleriet på en spennende russisk nykommer og fantastisk norsk natur.
Tross gravearbeid...
Les mer
galleri nobel ingress

Hemmelige helter!

På sensommeren dukket det opp et nytt norsk tegneseriealbum i postkassen vår. Etter albumet har gått på rundgang hos oss i IN magasinet synes vi at våre lesere bør få vite om dette herlige albumet.
Historien om Krüger & Krogh e...
Les mer
Kruger og Krogh ingress

Bak kulissene til ungdomsteateret

Hvordan er det å være ung skuespiller i Stavanger? Vi har vært med tre av ungdommene på øving til stykket Doktor Proktor Prompepulver som spilles på Rogaland Teater i høst.
Andrea Stenshorne Simonsen (11), Henrik Velken Opsange...
Les mer
barneteater ingress

Underholdning for hele familien

Det er få ting som slår det å sette seg godt til rette i en varm kinosal for å nyte en god film når høstmørket senker seg utenfor. Og når SF Kino kan friste med premierer på alt fra Karsten og Petras vidunderlige jul til det neste kapi...
Kinoene i St...
Les mer
Kino ingress

Fant tilbake til gnisten

Torbjørn Eriksen (34) følte han var ferdig med skuespilleryrket, men ga det en ekstra sjanse da han ble spurt om å spille Hamlet på Rogaland Teater i høst.
Det var på den samme scenen stavangermannen startet karrieren sin etter å...
Les mer
T Eriksen ingress

Om livskriser og trofékoner

De synes de har fått en hard nøtt å knekke, skuespillerne i høstens store oppsetning av «Når vi døde våkner». Vi tok en kjapp prat med tre av dem noen dager før premieren.
Skuespillerne Kai Remlov, Renate Reinsve og Hildegun...
Les mer
Teater2 ingress

Teaterhøst for noen og enhver

Fra lokalhistorisk sus i «Adrian Posepilt» via gåtefullt Ibsendrama og verdenseposet «Moby Dick», til familieunderholdning med «Rasmus og Verdens Beste Band». Det trønderske teaterpublikummet går en mangfoldig høst i møte.
Les mer
Teater ingress

Brom, Brom

Anders Baasmo Christiansen var ikke en stor råner da han vokste opp på Hamar, men bilfilmen «Børning» fikk frem råneren i han.
Et ulovlig billøp fra Tyrigrava kro i Oppegård til Nordkapp. Ingen regler. Målet er å komme først fre...
Les mer
anders lisiting

Latter er kroppens beste medisin

Den hjelper deg med kjærestejakten, forebygger diabetes, øker sjansen for graviditet og motvirker stress. Visste du at den anbefalte dosen er 15 minutter med knegging om dagen?
Hånden holdes foran munnen, øynene lukkes, tårene renne...
Les mer
latter lisiting

Byens beste for bokelskere

Bekymrede kunder ante uråd da Norlis Antikvariat tidligere i vår dekket vinduene med grå salgsplakater. At butikken også minnet om en krigssone bidro heller ikke til å dempe engstelsen. Måtte Norlis Antikvariat legge ned – etter 125 år...
På ingen måt...
Les mer
norli lisiting

Gunvor Rasmussen: Slutte i tide

Gunvor Rasmussen (32): Jobber som frilansillustratør for aviser, magasiner og har illustrert 7 bøker. Hun har butikk og galleri på bryggen i Bergen. Les mer: www.gunvor.noFør jobbet Gunvor Rasmussen seg i hjel alt for ofte. Hun var ram...
Les mer
gunnvor lisiting

Åge Peterson: Skape en egen verden

Åge Peterson (32): Jobber som grafisk designer for designbyrået Karlsens og kom nylig ut med barneboken «Sint og glad i barnehagen» for Karlsens i samarbeid med forfatter og psykolog Solfrid Raknes. Les mer: www.aagepeterson.noFor mang...
Les mer
age lisiting
#PAGEBAR#