Hjem » Hjem & fritid »  Krydrende liv midt i smørøyet

Krydrende liv midt i smørøyet

Har du lenge vært på utkikk etter drømmeleiligheten. Da kan det hende at det nye prosjektet til Selvaag Bolig vil gi deg akkurat det du ønsker. Med leiligheter midt i smørøyet av Heimdal Sentrum vil du kunne leve et praktisk liv med kort vei til alt du trenger.

Den 8. juni i år startet Selvaag Bolig Trondheim, sammen med EienedomsMegler1, sitt salg av Heimdal Stasjonsby byggetrinn en. Hovedtanken bak prosjektet er å tilby moderne leiligheter for alle aldersgrupper i et allerede veletablert boområde. 
– Vi ønsket å tilby et nytt, moderne leilighetsprosjekt da vi mener det er stor etterspørsel etter nettopp leiligheter på Heimdal, forteller Nikolas Kyris, salgssjef for Selvaag Bolig. 
Så langt ser det ut til at de hadde rett for salget går godt og Selvaag håper å komme i gang med byggingen allerede ved årsskifte. Totalt vil Heimdal Stasjonsby bestå av ca. 350 boliger. Det blir en god miks i tilbudet, med alt fra praktiske ettroms til romslige fireroms leiligheter. Første bygg vil ta plass på den gamle krydderfabrikken. 
– Gamle Krydderfabrikken er et fantastisk utgangspunkt for et boligprosjekt med sin sentrale beliggenhet. Erfaringsmessig vet vi at folk ønsker å bo med nærhet til alle former for servicetilbud, dette får man her, sier Kyris.

Kjente arkitekter

Boligene er tegnet av anerkjente Pir II arkitektkontor, som blant annet står bak Rockheim. 
– Pir II er et meget anerkjent arkitektkontor med mange flotte verk på sin merittliste. De tenker gjerne litt utenfor boksen og skaper harmoni mellom arkitektur og funksjonalitet. Det føler jeg vi har lykkes med i dette prosjektet, forteller Kyris. 
Selvaag ønsker at prosjektet skal bidra til at det skal vokse en bydel med tydelig identitet ut fra et litt pregløst næringsområdet. Leilighetene skal være effektive og praktiske. Ideen er å gi hvert enkelt bygg sitt eget særpreg ved å fremheve spesielle trekk i hvert bygg for å skape personlighet. Byggene vil vise seg frem gjennom varierende høyder, inntrukne partier og karnapper som stikker seg ut fra mengden. Avrundete balkonger skal mykgjøre byggene og sammen med friske farger skal dette gi prosjektet et særpreg som vil gi Heimdal sentrum et løft. Uteområdet vil gi store muligheter for å benytte seg av trimapparater, ta med barna på lekeplassen eller rett og slett sette seg på en benk og trekke pusten.

Samarbeid

I tidlig fase, før prosjektet var tegnet ferdig ønsket man å finne ut mer om hva eventuelle kjøpere hadde behov for i sin bolig. Med dette i tankene gjennomførte Selvaag en undersøkelse hvor potensielle interessenter fikk mulighet til å komme med innspill på hva som var viktig for valg av ny bolig. Her ble det blant annet spurt om størrelse, utforming, solforhold, etasje, samt kvalitet av leilighet og fellesareal. 
– På bakgrunn av de tilbakemeldingene vi fikk gjorde vi en rekke endringer/justeringer i prosjektet, sier Kyris. 
Resultatet er og blir det som ligger ut til salgs og i løpet av den neste tiden vil utforme seg i flere byggetrinn.

Pangstart!

Siden salgsstart har det allerede blitt solgt 42 leiligheter i salgstrinn en. 
– Vi er veldig fornøyd med antall salg så langt og det viser at det er en etterspørsel etter dette produktet på Heimdal, sier Kyris.
Ønsker du selv å ta en titt på det nye prosjektet kan du lese mer på Selvaag Boligs nettside (www.selvaagbolig.no/trondheim/heimdal-stasjonsby), eller møte på en av visningene som finner sted på tomte området mandager fra kl. 17.00. Du kan også ta turen inn i en treroms leilighet ved å benytte VR-teknologi. Og ønsker du en større virkelighetsfølelse kan du ta turen innom EiendomsMegler1 sine kontorer for å låne et par 3D briller og oppleve leiligheten som om du skulle stått der selv.

FAKTA: Selvaag Bolig

• Sluppenveien 17BC, 7037 Trondheim
• Tlf: 02224
• Epost: post@selvaagbolig.no
• Nettside: selvaagbolig.no/trondheim/heimdal-stasjonsby