Den siste skredder: Solskjerming inne og ute

Når vær, vind og Vestland møter nordmenns trang til trivsel, skjer det spennende ting. Ikke minst Superoppussing. Norsol kjører kvalitet tvers igjennom. Og sol-skjerming kan gjøres både smart og «sexy».
Mens møbelprodusenter og veverier flytter fra Møre til Østen og Øst-Europa, holder solskjermingsprodusenten Norsol fortsatt stand på lille Tingvoll på Nordmøre. På «et sted der ingen skulle tru at nokon kunne produsere». Men selv mener de at de ligger i Mekka – nær midt i Norge, med stabil arbeidskraft og med mer enn 40 års erfaring. Norsol lager kortreiste kvalitetsprodukter på millimeteren – skreddersydd til vinduene, både inn- og utvendig. Ved valg av Norsol skal kunden vite hva man kan forvente, og hvor det kommer fra.  – Ikke minst tilpasser Norsol produktene sine etter norske stiltrender, og det stilles ...
Les mer
ingress Norsol

The spirit of pearls

Perler har alltid utløst fantasien og erobret hjerter. Historien til smykkeprodusenten Gellner tydeliggjør dette.
Den er preget av kjærlighet til dyrebare perler og entusiasmen for deres spesielle magi. I dag lede Jörg Gellner firma...
Les mer
ingress Gellner

Fest setebeltet!

GANT går inn i et historisk partnerskap med 24-timersløpet på Le Mans, verdens mest berømte utholdenhets-billøp. I mai lanserte GANT en kolleksjon som reflekterer på begge selskapers arv og historie. Fra og med løpet i juni (2017), vil...
I alle for...
Les mer
ingress gant

Opplev nye Audi Q2 & Audi Q5

Det er alltid knyttet stor spenning til lanseringen av nye modeller fra Audi. I løpet av de siste månedene har den tyske bilprodusenten lansert to nye modeller, Audi Q2 og Audi Q5. Begge de nye modellene har høstet gode kritikker og de...
Gumpen...
Les mer
ingress gumpen

Hårtap – det siste tabuet?

Det er få ting som har så mye å si for selvfølelsen som håret. Men fremdeles er ufrivillig hårtap et tabu for mange, særlig unge menn får ofte høre at dette er noe de bare må leve med. Men det finnes hjelp å få. Hos Apollo Hårsenter i ...
I dag fortelle...
Les mer
ingress apollo

En ekte motepionér

Ivar Langenes smiler fra øre til øre. Det har han all grunn til. Sørlendingen er mannen bak klesmerket Urban Pioneers, som bare et halvt år etter lanseringen er blitt motenorges store snakkis.
– Vi har fått en eventyrlig start, fo...
Les mer
ingress Ivar Langenes

Det beste for kropp og sjel

Det er en nydelig forsommerdag og temperaturen tilsier at årets første strandtur er nært forestående. Før klærne kastes er det imidlertid lurt å gi kropp og ansikt en liten vårpuss. Målet er derfor Renates Dagspa, Kristiansands mest an...
Det finnes k...
Les mer
ingress renates

Årets nyheter fra Citroën & Honda!

Vi tok en prat med Alf Jonny Wroldsen som fortale oss om årets bilnyheter fra Citroën og Honda hos Abrahamsen Auto.
Honda CR-V er fortsatt en favoritt, og er verdens mest solgte SUV.Det er alltid spennende med nye bilmodeller, og fø...
Les mer
ingress abrahamsen

Fuck Cancer!

– Jeg har alltid vært en positiv type. Det har jeg tenkt å fortsette med, forteller Børre Olsen til IN magasinet.
2017 ble ikke helt slik den internasjonalt anerkjente smykkedesigneren hadde forestilt seg. Idet året var i sin spe...
Les mer
ingress fuck cancer

Varme dager, varme farger

Våren! Knapt noen annen årstid innbyr mer til endring og fornyelse. I hjemmet, i klesskapet eller på håret. Ut med det gamle; inn med noe nytt! 
Havana Collection, Vår-Sommer hårkolleksjon, inspirert av gatemoten, vitaliteten og ...
Les mer
ingress majas

Nye ŠKODA Kodiaq

På sin landsdekkende turne kjørte den nye ŠKODA Kodiaq seg raskt inn på forespørsel listene ved G-Bil AS i Kristiansand. Nå ser de fram til et nytt hardt slående salgs år med et segment de ikke har vært med i tidligere.
For f...
Les mer
ingress g-bil

Tradisjon & trender i Lillesand

Flott butikk! Super service! Fantastisk vareutvalg! Lovordene om Hansen & Dysviks forretning på Lillesand Senter er mange. Det er ikke uten grunn.
Selv på landsbasis omtales denne butikken som en av kjedens beste. Det var en kombinas...
Les mer
ingress lillesand senter

Når bare det beste er godt nok

Douglas, Europas største parfymerikjede, har endelig kommet til Norge! Her finner du absolutt alt du kan ønske deg innen parfyme, makeup og hudpleie.
Spennende merkevarer og de beste prisene – til alle døgnets tider. Det er nemlig d...
Les mer
ingress Douglas

Lexington – casual luksus i sofistikert form

Solen skinner gjennom vinduene, trær og blomster spretter og det synes som om verden sakte men sikkert er i ferd med å våkne av en lang dvale. Det er vår!
Våren betyr forandring. Hos naturen, selvsagt, men også i oss mennesker kri...
Les mer
ingress  Lexington

For sykkelpendleren

GANT introduserer Get lnto Gear - Commuter Capsule. En kolleksjon for pendleren som sykler frem og tilbake til kontoret.
Get lnto Gear, Commuter Collection er tilgjengelig i utvalgte butikker og på nett fra april 2017. GANT x BIKEID v...
Les mer
ingress gant

Gellner og Weggenmann – A perfect match

Begge er medlemmer og grunnleggere av German Finest, en gruppe på seks high end tyske juvelprodusenter. Begge er kjent for sin enestående design. De har kjent hverandre i mer enn tyve år og de har allerede samarbeidet i seks av dem.
På...
Les mer
Gellner_ingress

Audi Q2

Kvikk. Innovativ. Og ikke minst praktisk. Urbane Audi Q2 gir deg større muligheter på mindre plass.
Gumpens Auto Øst lanserte i høst Audi Q2, en liten SUV-modell. Den kan leveres med både to- og firehjulstrekk, og vil ha en rimelig ...
Les mer
gumpen_ost_ingress

Behandling som nytter!

Sommeren er kort og i vår iver etter å utnytte hver eneste solstråle glemmer vi ofte hvor viktig det er å bruke solkrem. I verste fall kan resultatet av slik uvettig soling bli skjemmende pigmentflekker.
– Sol er riktignok ikke de...
Les mer
Renates_ingress

SALT – by Tone Berglihn

I august 2015 ble smykkemerket Salt for første gang presentert i butikk. Det var en ung og spent designer som våget å kaste seg ut på dypt vann.
I dag er skaperen bak Salt, Tone Berglihn, godt i gang med en 3 årig utdannelse innen...
Les mer
SALT_ingress

Ny bil til nyttår?

Å kjøpe bil er ikke som det en gang var. Før stod som oftest valget mellom dieselbil eller bensinmotor. Nå er tilbudet så variert at det selv for en bilkyndig kan være vanskelig å bestemme seg.
Egenskaper og komfort er selvsagt...
Les mer
gumpen_ingress

Tjue år med skreddersøm

Hos landets største garderobekjede har mangfold i utvalget og skreddersøm i utførselen vært kjennetegnet gjennom to tiår.
Garderobe-Mannen har levert skyvedørs-garderober på mål til norske hjem siden 1996. Kjeden gikk inn i jubil...
Les mer
Garedrobe-Mannen_ingress