Hjem » Hjem & fritid »  Kraftull kvalitet i perfekt balanse

Kraftull kvalitet i perfekt balanse

Den nye topphøyttaleren fra Bang & Olufsen er en fantastisk kombinasjon av sofistikert lyd og elegant design. 

Veil. utsalgspris for BeoLab 50: 239.570 NOK

BeoLab 50 er den første høyttaleren som stammer direkte fra Bang & Olufsens BeoLab 90, en høyttaler som har satt helt nye standarder for high-end høyttalere. Den nye høyttaleren deler flere lydfunksjoner med BeoLab 90, og kan takke kompromissløs akustisk forskning og den teknologiske utviklingen bak BeoLab 90 for sin ekstraordinære prestasjon. 
BeoLab 50 gir en helt flott lydopplevelse takket være sitt design og lydbehandlingsteknologier, som trer i kraft ved behov. Høyttalerens særegne utseende gjenspeiler teknologien bak lydopplevelsen og passer elegant inn i enhver innredning.

STOR LYD I KOMPAKT FORMAT

BeoLab 50 er slank og høy og har avrundede, myke linjer og synlige kanter. Med sine sølvbelagte aluminiumsflater og varme eikeblemmer deler den en rekke funksjoner med flere av Bang & Olufsens nyere produkter.
Den nedre delen av høyttaleren er designet for å løfte høyttaleren opp fra gulvet slik at den får et lett og tydelig visuelt uttrykk.
- BeoLab 50 er en imponerende, men likevel lett, raffinert og balansert høyttaler med relativt lite fotavtrykk. Den er derfor lett å få plass til i hjemmet, sier André Poulheim, som står bak designet.

AVANSERT LYDTILPASNING

BeoLab 50 er, som BeoLab 90, utstyrt med teknologien Active Room Compensation. Ved hjelp av en ekstern mikrofon måler BeoLab 50 det fysiske akustiske miljøet i rommet og på basis av tilpassede kompensasjonsfiltre optimaliserer den lyden i de foretrukne lytteposisjonene, eller i hele rommet om ønskelig.
Bang & Olufsens helt egne akustiske objektivteknologi styrer spredningen av høyere frekvenser fra høyttalerens topp. Linsen sprer lyden gjennom Beam Width Control, enten i 180 grader – særlig ideell for sosiale sammenkomster eller filmkveld - eller i smal lydmodus, hvor lyden er orientert mot en dedikert "sweet-spot".
Når BeoLab 50 slås på, vil linsen elegant løftes og kontrolleres fra et diskret opplyst skjul på toppen av høyttaleren.

TRÅDLØS KVALITET I SÆRKLASSE

BeoLab 50 kan styres via Bang & Olufsen-appen. Fra appen er det også mulig å opprette og lagre forskjellige lytteposisjoner, som du selv kan velge avhengig av dine preferanser og lytteposisjon.
Et sett med BeoLab 50ère er tilkoblet via Digital Power Link i en master-slave-konfigurasjon. De ulike lydkildene er alle koblet til hovedhøyttalerens omfattende tilkoblingspanel. I tillegg til den kablede tilkoblingen er høyttaleren også utstyrt med en trådløs flerkanals-streaming, basert på den svært pålitelige og robuste WiSA-teknologien.
BeoLab 50 er en aktiv høyttaler på hele 2.100 watt. Den kommer i utvalgte Bang & Olufsen butikker verden over fra august 2017.

Følg IN magasinet på Facebook