Hjem » Bergen »  Kler deg til hverdag & fest

Kler deg til hverdag & fest

INSTINCT MENSWEAR i Åsane Storsenter kan denne sommeren friste med flotte kvalitetsklær i alle sommerens farger. Gjerne blått og friske pastellfarger.

Hos INSTINCT MENSWEAR finner du alt du trenger fra topp til tå, både til fritid og fest, jobb og ferie. Kjente merkevarer som Riccovero, Sand og Tiger er blant godbitene som finnes i konseptet INSTINCT MENSWEAR. Butikksjef Camilla Skudal og hennes ansatte gjør alt de kan for å oppfylle kundens behov om du er 18 år eller om du er den voksne mannen på 60- 70 år. Service og god kundebehandling skal være en selvfølge. I butikken finner en det en måtte trenge av klær og tilbehør som sko, sandaler, belte, skulderveske, slips og sjal for å sette finishen på dressen eller rett og slett røffe opp hverdags antrekk med små enkle detaljer.

Mye blått og tilbehør

I år er det veldig hot med smale bukser, gjerne med en røff eller stilfull klassisk blazer i lin eller bomull. Jeansmodellene finnes klassiske som røffe, og farget om du ønsker en fresh sommer-look. Rene smale jeans med stretch er også veldig populært – og stretchen gjør underverker for komforten. 
– Bredden på fritidsjakker er i år veldig bra. Du finner det røffe med detaljer fra blant annet G-star og Tommy Hilfiger samt det mer enkle og stilfulle. Blått er inn som aldri før og mange kunder dreier mer mot blått i stedet for sort. Det er en bra trend, mener butikksjef Camilla Skudal. 
Til « tur på byen antrekk» piffer og røffer en antrekket med ett sjal, en praktisk skulderveske eller sko fra Lacoste, Riccovero eller Democrata. De siste tre – fire årene har menn vært veldig flinke til å bruke skuldervesker. Du får kule vesker fra Tiger of Sweden i god og lekker skinnkvalitet. Menn trenger noe å ha mobil, iPad og nøkler i, understreker butikksjefen.
Bestselgeren er det norske merket Riccovero som Instinct-kjeden har solgt i over 20 år. Her får du mye dress for pengene.
– Menn liker kvalitetsdresser med fint snitt. Riccovero fører smale fine dresser som sitter bra og passer veldig godt for den nordiske mann. Størrelsene finnes lange som korte. Det er også mulig å bestille dresser med ekstra lengde både fra Riccovero og Tiger poengterer Camilla.

Nye butikker

Camilla Skudal har jobbet 15 år som butikksjef i Åsane og markedsansvarlig for de fire etablerte butikkene i Bergensområdet. Du finner også INSTINCT MENSWEAR i Fredrikstad og på Lambertseter i Oslo.
– Den femte butikken i Bergen åpner i slutten av november på Vestkanten i Loddefjord. Vi skal også åpne en ny butikk i Stavanger den 25. oktober i det nye Tasta Senteret. Det blir den åttende butikken i alt. Det gleder vi oss veldig til, har ikke prøvd Stavanger tidligere, det blir en ny erfaring for oss, smiler butikksjefen i Åsane storsenter.

Tekst & foto: Kristin Kjeilen Ukvitne