Hjem » Romerike »  Klar for nye rekorder

Klar for nye rekorder

På sin landsdekkende turne kjørte den nye ŠKODA Kodiaq seg raskt inn på forespørsel listene til de Skoda forhandlerne. Nå ser Møller Bil Hvam fram til et godt salgs år med et segment de ikke har vært med i tidligere. 

For første gang kommer en stor SUV inn i ŠKODA sortiment og Daglig leder ved Møller Bil Hvam, Svein Dahlby, sier at de gleder seg til å få bilen. 
– Responsen så langt har vært veldig positiv. Og jeg er helt sikker på at flere kommer til å skrive kontrakt når de får prøve bilen, sier Dahlby.
Da bilen var på sin Norges turne tidligere i februar var det mange mennesker inne i ŠKODA sine lokaler på Skjetten som ønsket å få en smakebit. 
– Vi er veldig positive og spente, vi tror vi har fått en modell som vil selge veldig bra, sier Dahlby.

For alle

ŠKODA er kjent for å utnytte plassen på en bedre måte enn mange andre biler og det samme vil Kodiaq vise, med et 720 liters romslig bagasjerom, med mulighet for å velge mellom femseter og syvseter. En bil som trives like godt på vei til butikken som på humpete skogsveier gjennom eget offroadmodus. Dahlby mener dette er en bil som ikke bare egner seg for en type kunder, men for alle. 
– Dette er bilen for de som har behov for plass, liker å sitte høyt og liker praktiske løsninger, sier han. 
– Simply Clever som vi i ŠKODA sier det.
Bilen har ett robust, dynamisk og elegant design, og med en rekke sikkerhets- og assistansefunksjoner så du skal føle deg trygg uansett hvor du har tenkt deg. Trygg kan du også føle deg når du parkerer for plast-dørbeskytterne skal unngå riper både på egen og andres bil om man må parkere trangt. Utenom det viktige utstyret som adaptiv cruisekontroll, blindsonevarsler automatisk fjernlys, fullt LED-lys og filskiftassistanse kommer utstyrspakkene i Active, Ambition og Style. 

Godt salg

ŠKODA som merkevare har fått et skikkelig fotfeste over hele verden og Dahlby mener at når de nå kommer inn i SUV markedet, Norges største segment, vil de få mange nye kunder. 
– Vi får tilgang på en helt annen kundegruppe enn tidligere og det er spennende, morsomt og litt «skremmende» segment som vi gleder oss veldig til å gå inn i.

Prøvekjør

Svein Dahlby oppfordrer da alle som har lyst til å komme innom for en bilprat og prøvekjøre det nye vidunderet hos Møller Bil Hvam på Skjetten.

FAKTA: Fakta Skoda Kodiaq

Tohjulstrekk (2wd)
· 1,4-liter bensin (125 hk), manuell 
· 1,4-liter bensin (150 hk), automat 
· 2-liter diesel (150 hk), automat 
Firehjulstrekk (4x4) 
· 1,4-liter bensin (150 hk), manuell/automat 
· 2,0 bensin (180 hk), automat 
· 2,0 diesel (150 hk), manuell/automat 
· 2,0 diesel (190 hk), automat

FAKTA: Møller Bil Hvam

• Adresse: Hvamstubben 8, 2013 Skjetten 
• Tlf: 63 84 10 00 
• E-post: hvam@moller.no 
• Åpningstider salg: Mandag-fredag 09.00-17.00, torsdag 09.00-19.00 og lørdag 10.00-14.00 
• Åpningstider delelager: Mandag-fredag 08.00-16.00 
• Åpningstider verksted: Mandag-fredag 07.30-16.00

Tekst: Mia Innset Esbensen | Foto: Skoda

Følg IN magasinet på Facebook