Hjem » Trondheim »  Klar for nye rekorder

Klar for nye rekorder

På sin landsdekkende turne kjørte den nye ŠKODA Kodiaq seg raskt inn på forespørsel listene hos Møller Bil Skoda i Trondheim. Nå ser de fram til et nytt hardt slående salgsår med et segment de ikke har vært med i tidligere.

For første gang kommer en stor SUV inn i ŠKODA sortiment og daglig leder ved Møller Bil ŠKODA, Bjørn Brun-Hansen, gleder seg stort til å motta den nye SUV´en. 
– Vi gleder oss til å få bilen. Responsen så langt har vært veldig positiv. Og jeg er helt sikker på at flere kommer til å skrive kontrakt når de får prøve bilen, sier Brun-Hansen. 
Da bilen var på sin Norgesturne tidligere i februar var det over 500 mennesker inne i ŠKODA sine lokaler i Trondheim som ønsket å få en smakebit. Med over 30 signerte (les; 23.februar) og rundt 70 stykker som venter på å få sett bilen med egne øyne ser det lyst ut for en ny salgssuksess. 
– Vi er veldig positive og spente, vi tror vi har fått en modell som vil selge veldig bra, sier Brun-Hansen.

For alle

ŠKODA er kjent for å utnytte plassen på en bedre måte enn mange andre biler og det samme vil Kodiaq vise, med et 720 liters romslig bagasjerom, med mulighet for å velge mellom femseter og syvseter. En bil som trives like godt på vei til butikken som på humpete skogsveier gjennom eget offroadmodus. Brun-Hansen mener dette er en bil som ikke bare egner seg for en type kunder, men for alle. 
– Dette er bilen for de som har behov for plass, liker å sitte høyt og liker praktiske løsninger, sier han. 
– Simply Clever som vi i ŠKODA sier det.
Bilen har ett robust, dynamisk og elegant design, og med en rekke sikkerhets- og assistansefunksjoner så du skal føle deg trygg uansett hvor du har tenkt deg. Trygg kan du også føle deg når du parkerer for plast-dørbeskytterne skal unngå riper både på egen og andres bil om man må parkere trangt. Utenom det viktige utstyret som adaptiv cruisekontroll, blindsonevarsler automatisk fjernlys, fullt LED-lys og filskiftassistanse kommer utstyrspakkene i Active, Ambition og Style. 

Godt salg

ŠKODA som merkevare har fått et skikkelig fotfeste over hele verden og Brun-Hansen mener at når de nå kommer inn i SUV-markedet, Norges største segment, vil de få mange nye kunder. 
– Vi får tilgang på en helt annen kundegruppe enn tidligere og det er spennende, morsomt og litt ”skremmende” segment som vi gleder oss veldig til å gå inn i. 
Til nå har Kodiaq gjort et stort forhåndssalg på sin firehjulstrekk med fem seter i Norge, i Trondheim der imot ser det litt annerledes ut. 
– Det vi har solgt til nå er firehjulstrekk, syvseter diesel med automatgir. Vi er litt annerledes enn resten av landet så langt, med 90% diesel og 10% bensin, forteller Brun-Hansen.

Prøvekjør

På landsbasis har ŠKODA satt et mål om å selge 2300 biler. 
– Vi skal selge over 130 av de, og det kommer vi til å klare. Vi tror vi har kontroll på det tallet, sier Brun-Hansen. 
Fra den 20. mars vil du få muligheten til å prøvekjøre det nye vidunderet hos Møller Bil ŠKODA i Trondheim.

FAKTA: Fakta Skoda Kodiaq

Tohjulstrekk (2wd)
· 1,4-liter bensin (125 hk), manuell 
· 1,4-liter bensin (150 hk), automat 
· 2-liter diesel (150 hk), automat 
Firehjulstrekk (4x4) 
· 1,4-liter bensin (150 hk), manuell/automat 
· 2,0 bensin (180 hk), automat 
· 2,0 diesel (150 hk), manuell/automat 
· 2,0 diesel (190 hk), automat

FAKTA: Møller Bil Leangen, Trondheim

Adresse: Tungasletta 6, 7489 
Åpningstider: 07.30-16.30, tor- 07.30-19.00 & lør- 10.00-14.00
Tlf: 24 03 42 42 
E-post: leangen@moller.no

Tekst: Mia Innset Esbensen | Foto: Skoda