Hjem » Hjem & fritid »  Klar for grillsesongen

Klar for grillsesongen

Den nye gassgrillen FireGlobe fra Eva Solo har en enkel og elegant design med gjennomtenkte detaljer. Gassgrillen har tre individuelle brennere som gjør det enkelt å tilpasse varmen til maten som skal grilles. Grillen kan brukes som varmluftsovn når det medfølgende lokket med integrert termometer legges på. Formen på grillen gir god vindavskjerming, noe som er praktisk når det blåser. De tre beina sikrer god stabilitet. Håndtaket blir ikke varmt ved bruk, og gjør det enkelt å flytte på grillen. Det sørger samtidig for god ventilasjon når grillen er i bruk. Lokket kan henges på håndtaket og beina kan tas av, noe som gjør grillen plassbesparende ved lagring. Her er alle detaljene viet oppmerksomhet. 
• FireGlobe gassgrill er laget i sort emaljert stål med bein i aluminium og håndtak i bakelitt. Grillen er 104 cm høy og har en stekeflate på 58 cm i diameter. Veiledende utsalgspris kr 9 999. 

Article image

Ta vare på grillen

Når gassgrillen ikke er i bruk lønner det seg å beskytte den mot vær og vind. Det skreddersydde trekket i sort vannavisende og slitesterkt kunststoff er lett å legge på og ta av.
• Veiledende utsalgspris kr 499. 

Skjul gassflasken

Vi kan raskt bli enige om at gassflasker ikke er spesielt pene å se på, derfor har Eva Solo laget et sort kunststofftrekk til denne også. Trekket kan åpnes på toppen, så glassflasken lett kan betjenes med trekket på. Det vannavisende trekket kan justeres i høyden, slik at det passer gassflasker på både 5 og 10 kilo.
• Veiledende utsalgspris kr 449.

Følg IN magasinet på Facebook