Hjem >  Kjøkkeninspirasjon på Slependen

Kjøkkeninspirasjon på Slependen

Hos Schmidt Kjøkken på Slependen får du kjøkken, bad og garderober skreddersydd etter mål og med akkurat den fargen du ønsker. Dermed får du det kjøkkenet du har drømt om, nøyaktig tilpasset ditt hjem og dine behov!

Schmidt er Europas største kjøkkenkjede og kan skilte med over 80 års erfaring. I butikken på Billingstadsletta på Slependen finner du en rekke lekre utstillinger av både kjøkken, bad, garderober og spennende interiørløsninger. Er du på utkikk etter ny inspirasjon til hjemmet er det vel verdt å ta turen innom. 
– I april er det to år siden vi åpnet og vi ser at stadig flere oppdager oss. Dette er jo et område med flere kjøkkenforretninger og det er mange som kommer innom, forteller kjøkkenkonsulent Trine Sæther. 
– Schmidt er et fransk merke, men produseres i Tyskland. Og kundene våre setter pris på at det er godt, tysk håndverk. I tillegg har man svært mange valgmuligheter, fra det klassiske kjøkkenet i heltre til det mer moderne med rene linjer og matte vegger.

Skreddersydde kjøkken

Nettopp de utallige valgmulighetene er nok en av grunnene til at mange velger et kjøkken fra Schmidt når de skal pusse opp. De kan nemlig tilby et enormt utvalg på farger og materialer til både fronter og skrog. Her har du med andre ord muligheten til å sette ditt personlige preg på kjøkkenet, for eksempel med ulike farger på innsiden og utsiden av skapene.
I tillegg kan kjøkkenet tilpasses nøyaktig etter mål. 
– Med vårt konsept Opti-line har vi mulighet til å tilpasse høyde og bredde på millimeteren. Det er fint at man slipper fôring på sidene og spesielt gunstig i gamle boliger som kan ha en del utfordringer. Til de fleste av frontene våre kan man dessuten velge akkurat den fargen man vil og blant en rekke ulike håndtak eller om man vil ha grepsfritt.
I forretningen på Slependen har de en egen avdeling med eksempler på blant annet de ulike overflatene og fargene. Dermed kan man oppleve hvordan de tar seg ut i virkeligheten, noe som gjør valgene mye enklere. Og du får selvfølgelig alltid kyndig veiledning fra deres erfarne kjøkkenkonsulenter.

Nå er fargene tilbake!

For noen år siden valgte de aller fleste hvite kjøkken. Men nå har fargene virkelig kommet tilbake. 
– Vi ser at stadig flere ønsker mørkere farger. En del velger også mer utradisjonelle farger enten på kjøkkenet eller veggene, noe vi synes er veldig gøy. Rene linjer og grepsfritt er dessuten populært. Folk bruker kjøkkenet mer og mer som en sosial arena, og gjerne med en åpen løsning mot stuen. De fleste vil ha kjøkkenøy og da gjerne med en arbeidssone tilknyttet øyen hvor man kan lage mat og prate med gjestene samtidig. Det har blitt mindre overskap, men det kan også være fint å kombinere noen få overskap med andre elementer som åpne hyller.
Med åpne kjøkkenløsninger er det viktig med en helhet i fargevalget slik at kjøkkenet matcher resten av rommet. Trine forteller at mange også vil at garderoben og badet skal ha den samme fargeskalaen som kjøkkenet for å få en rød tråd gjennom hele huset. Hos Schmidt har du muligheten til å velge de samme frontene på både bad, kjøkken og garderobe om du ønsker. 
– Matte farger på frontene er også populært. Vi har en serie med super matte fronter som frem til nå kun har vært i sort, men som nå har kommet i to farger til.

Benkeplater i laminat

En annen spennende nyhet fra Schmidt er benkeplater i kompakt laminat. 
– Kompakt laminat er mye tynnere og en del nettere en vanlig laminat. Det er veldig pent og passer til ulike stiler. Laminat er dessuten vedlikeholdsfritt og tåler å bli brukt, så det er absolutt et godt valg.
Det å skulle pusse opp kjøkkenet er en omfattende prosess og mange vet kanskje ikke hvor de skal begynne. Hos Schmidt Kjøkken får du hjelp til hele prosessen fra begynnelse til slutt. Og går du med planer om en større renovering samarbeider de med flere håndverkere. 
– Dermed slipper kundene å forholde seg til en rekke forskjellige håndverkere. Vi ønsker å gjøre prosessen så enkel som mulig frem til kjøkkenet er ferdig montert. Blant annet drar vi gjerne på gratis hjemmebesøk for oppmåling. Via vår nettside kan man legge igjen telefonnummer og e-postadresse, så tar vi kontakt og inviterer til et møte her i butikken først. Der går vi blant annet igjennom de ulike valgmulighetene man har. Det er viktig for oss å ha en god dialog med kundene hele veien. Et nytt kjøkken er ofte en prosess som tar tid og en stor investering, og det er viktig at man ikke forhaster seg, avslutter Trine og ønsker alle velkommen til Schmidt Kjøkken på Slependen for en hyggelig kjøkkenprat!

FAKTA: Schmidt Oslo, Slependen

• Adresse: Billingstadsletta 16, 1396 Billingstad
• Telefon: 24 07 77 60
• Email: post@schmidt-slependen.no
• Facebook: www.facebook.com/SchmidtSlependen
• Web: schmidt-kjokken.no/butikker/schmidt-slependen

Tekst & foto: Mona Gullstein


Følg IN magasinet på Facebook