Hjem » Oslo »  Kjøkkeninspirasjon pÃ¥ Skøyen

Kjøkkeninspirasjon på Skøyen

For mange av oss er kjøkkenet husets viktigste rom. Her lager vi mat, spiser, gjør lekser, jobber og nyter lange måltider med venner og familie. Derfor er det viktig at kjøkkenet både er funksjonelt og et sted vi trives. Drømmer du om nytt kjøkken er det vel verdt å ta turen innom Huseby Kjøkkensenter på Skøyen. Her kan du la deg inspirere av de flotte utstillingene og få hjelp av dyktige kjøkkenkonsulenter slik at du får et kjøkken skreddersydd etter akkurat dine ønsker og behov! 

Huseby er en av landets største produsenter av kjøkken og er kjent for god kvalitet og høy standard. Enten du planlegger å pusse opp kjøkkenet eller bare trenger litt ny inspirasjon er du nærmest garantert å finne det hos Huseby Kjøkkensenter i Drammensveien på Skøyen. Den innbydende forretningen formelig bugner over av inspirasjon for interiørelskere. I september fikk butikken dessuten nye eiere da familiebedriften Brodahl & Jahren tok over og salgsleder Thomas Brandth Markussen røper at det er planer om flere nye utstillinger fremover. De nye eierne kan skilte med lang erfaring med Huseby. 
– Brodahl & Jahren er en familiebedrift som eies av min far, Nils Petter Markussen. Han er byggmester og kjenner dermed prosjektmarkedet godt. Dette er en fordel for oss både når det gjelder store og små prosjekter. Vi har også en egen prosjektavdeling hvor min bror Andreas jobber. De utfører mange flotte prosjekter og har en rekke kjente navn på kundelisten. I tillegg har vi butikker i både Moss og Fredrikstad. Vi har drevet med Huseby i 40 år og er den eldste Huseby-forhandleren i Norge, forteller Thomas. Han har jobbet i butikken på Skøyen i fem år før familiebedriften tok over og er med andre ord allerede godt kjent med både butikken og kundene.

En helhetlig opplevelse

Selv om kjøkken, bad og garderober fra Huseby er hovedfokuset ved kjøkkensenteret tilbyr de også alt det andre du trenger for å få et helhetlig uttrykk i hjemmet. Her får du nemlig også gulv, gulvtepper, lamper, tapeter og andre interiørartikler. Kort sagt alt du trenger for å få ditt drømmehjem!
De lager også møbler på mål slik at du kan få en skreddersydd TV-benk eller bokhylle som passer perfekt i rommet. 
– For oss er det helhetlige uttrykket viktigere enn trender. Vi har mange spennende samarbeidspartnere som Riis Interiør, Englesson, Artwood og Camelia rettet mot de kundene som ønsker en helhet. De siste årene har dessuten kjøkkenet blitt en stadig mer integrert del av hjemmet, noe som passer bra for oss siden det er møbelkjøkken vi fører. Vi lager mye på skreddersøm, for eksempel skap med en annen farge innvendig kontra utvendig. Vi kan også skaffe det man måtte ønske av farger på både kjøkken, garderobe og bad.

Norskproduserte kjøkken

Huseby er kjent for å være et godt og solid produkt. De tilbyr fronter i både heltre, finér og MDF slik at du selv kan velge det uttrykket som passer best. I det brede sortimentet er det dessuten noe for alle, uansett størrelsen på lommeboken eller om du foretrekker en moderne eller klassisk stil. De har to ulike segmenter, Signatur og Agil. Signatur er deres eksklusive kjøkkenserie med finerte skrog og treskuffer i oljet bøk. Her finner du et rikt utvalg kjøkkenmodeller hvor alt produseres i Norge og settes sammen for hånd. Agil har et litt smalere sortiment og leveres i 10 malte standardfarger. Dette er et segment som er litt rimeligere enn Signatur, men som fremdeles har den gode kvaliteten Huseby er kjent for. Og det er 30 års garanti på både Signatur og Agil. Hos Huseby Kjøkkensenter får du dessuten alltid hjelp av dyktige kjøkkenkonsulenter som er lidenskapelig opptatt av jobben sin. 
– Vi er opptatt av god og personlig service og ønsker å gi kundene våre en personlig opplevelse. Det er selvfølgelig mulig å sende over plantegningene på e-post, men aller helst ønsker vi at de kommer innom slik at vi kan bli litt kjent. Vi ønsker å lage unike kjøkken med en personlig følelse til hver enkelt og det blir enklere når vi blir litt kjent med kundene og hva de ønsker, avslutter Thomas og ønsker alle velkommen til Huseby Kjøkkensenter på Skøyen for en hyggelig prat om kjøkken og interiør!

FAKTA: Huseby / Brodahl Jahren

Huseby Kjøkkensenter
• Skøyen: Drammensveien 134 0277 Oslo 22 54 52 30
• Fredrikstad: Dikeveien 2 1661 Rolvsøy 69 36 40 50
www.brodahl-jahren.no og www.huseby.no

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Huseby & Mona Gullstein