Hjem >  Kjøkkeninspirasjon på Billingstad

Kjøkkeninspirasjon på Billingstad

Drømmer du om nytt kjøkken? Hos Drømmekjøkkenet på Billingstad er du nærmest garantert å finne ny inspirasjon til kjøkkenet ditt. I tillegg får du hjelp til hele prosessen av deres dyktige kjøkkenkonsulenter!

Det er en grunn til at kjøkkenet ofte blir kalt «husets hjerte». Kjøkkenet er gjerne samlingspunkt i hjemmet. Her spiser vi, lager mat, jobber, gjør lekser og tilbringer tid med familie og venner. Derfor er det så viktig at kjøkkenet både er funksjonelt og et sted vi trives. Enten du planlegger å pusse opp kjøkkenet eller bare er på jakt etter litt ny inspirasjon er det vel verdt å ta turen innom Drømmekjøkkenet på Billingstadsletta. I de lyse og innbydende lokalene er det en rekke flotte utstillinger av både kjøkken, bad og garderober.
Drømmekjøkkenet er den norske grenen av det svenske selskapet Ballingslöv. Ballingslöv er en kjøkkenprodusent som holder til i det lille tettstedet ved samme navn i Skåne. Og her foregår fremdeles all produksjon.
– Selskapet ble etablert i 1929 og er veldig godt kjent i Sverige. Og her i Norge kan vi i år feire 45 års jubileum, forteller Benjamin Roll og Anna Faaberg hos Drømmekjøkkenet Billingstad.
– Vi er en av få produsenter som fremdeles produserer både skrog og dører selv. Ingenting leveres flatpakket, men blir satt sammen på fabrikken. Dermed kan man få kjøkkenet skreddersydd ned til minste detalj. De er også utrolig nøye når de plukker ut trevirke til dører i heltre og finer.

Hjelp til hele prosessen

Oppussing av kjøkkenet kan virke litt overveldende. Hos Drømmekjøkkenet følger konsulentene kunden hele veien slik at du kan senke skuldrene i trygg forvisning om at du får akkurat det kjøkkenet du har drømt om. – Vi er gjerne behjelpelige med alt fra a til å, fra å ta mål hjemme hos kunden og opptegning, til kjøkkenet står klart til bruk. Hvis ønskelig kan vi også komme med forslag til gulv, tapet eller fliser. Vi har også et godt samarbeid med ulike håndverkere.
Drømmekjøkkenet kan dessuten friste med en rekke smarte løsninger.
– Vi har en av de beste skuffene på markedet. Den ble lansert for ett år siden. Siden den går helt inn i dybden så utnytter den plassen i skroget maksimalt. Matskapene med uttrekkbar innredning både i døren og i skapet er også veldig populære.

Husets allrom

De siste årene har kjøkkenet blitt stadig mer et allrom. Overgangen mellom kjøkken og stue er gjerne glidende, enten ved at man tar stuefølelsen inn i kjøkkenet eller velger en åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet. Dermed stiller man også høyere krav til kjøkkenløsningen.
– Vårt nye kjøkkenkonsept System 10 er perfekt til å binde kjøkken og stuen sammen og har blitt utrolig godt mottatt. Alle moduler er rammet inn av en 10 mm ramme som gir en møbelfølelse og tar vekk litt av kjøkkenpreget. Ønsker man en rød tråd gjennom huset er det også mulig å bruke moduler fra System 10 til å lage for eksempel en skjenk eller en TV-benk.
Et annet av Drømmekjøkkenets populære kjøkken er Classic-systemet. Dette har også en rammeløsning, men med en tykkere ramme og en lavfremtrukket sokkel. Drømmekjøkkenet kan også friste med et bredt sortiment innen bad- og garderobe. Og deres nye baderomsserie vant nettopp Elle Design Award for 2017. Her kan man få garderober med samme fronter som kjøkkenet eller man kan velge skyvedører.

Farger og naturmaterialer

Også innen kjøkken endrer trendene seg.
– Selv om gråtoner nok fremdeles er det mest populære så ser vi at fargene nå er på vei tilbake. Mens kjøkken tidligere skulle være mest mulig minimalistiske så ønsker nå de fleste å sette sitt personlige preg på det, med åpne hyller og detaljer som håndtak av lær. Og som i resten av interiørverdenen er naturlige materialer veldig trendy og mange ønsker detaljer i tre for å myke opp litt. Har man plass vil de fleste ha kjøkkenøy og gjerne to stekeovner.
Kjøkkenbutikken på Billingstad fører dessuten hvitevarer fra alle de kjente leverandørene. Stadig flere har fått øynene opp for fortrinnene til benkeventilatorer og dette er noe mange av leverandørene nå tilbyr. For de som ønsker seg takventilator så har disse også gjennomgått en designrevolusjon og man får for eksempel ventilatorer som ligner mer på en lampe.
– Det har kommet mange gode produkter innen hvitevarer de siste årene som letter hverdagen en hel del. Kraner med kokende vann har blitt veldig populært. Det samme med hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin og stekeovn som man kan overvåke og styre fra mobilen, avslutter Anna og Benjamin og ønsker alle velkommen til Drømmekjøkkenet på Billingstad for en hyggelig kjøkkenprat!

Fakta Drømmekjøkkenet Billingstad

Adresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad
Web: drommekjokkenet-billingstad.no
Facebook: facebook.com/DrommekjokkenetBillingstad
Tlf: 459 50 500
Epost: post@dkbillingstad.no

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Drømmekjøkkenet