Hjem » Asker&Bærum »  Kjøkkeninspirasjon på Billingstad

Kjøkkeninspirasjon på Billingstad

Drømmer du om nytt kjøkken? Da anbefales du å ta turen innom Schmidt Kjøkken på Billingstad. Her får du måltilpassede kjøkken i et bredt spekter av farger og med en rekke finesser som avrundede hjørner, skyvedører på kjøkkenskapene eller samme farge på skapene på innsiden som på utsiden. De lekre utstillingene i butikken er dessuten nærmest garantert å gi deg ny inspirasjon til kjøkkenet! 

Schmidt Kjøkken er Europas største kjøkkenkjede med 650 butikker over hele kontinentet. I tillegg til kjøkken leverer de også bad, garderober og oppbevaringsløsninger. Siden alt leveres på mål får du løsninger som passer perfekt til ditt hjem og som sørger for at all plass blir utnyttet. 
Tidligere har kanskje ikke Schmidt vært blant de mest kjente kjøkkenleverandørene her til lands, men de siste årenes økt satsning har endret dette. Og det er tydelig at stadig flere får øynene opp for den anerkjente kjøkkenprodusenten. 
– Schmidt har satset mye i Norge de siste årene. De har vært her siden 80-tallet, men har hatt ganske få butikker. Siden vi lager mye på mål så skiller Schmidt seg litt ut blant de mange kjøkkenleverandørene. Slagordet vårt er «perfect fit» og vi kan tilby ulik bredde og dybde på både skuffer og skap. Og ikke minst får man utnyttet plassen til det fulle med skap tilpasset takhøyden i kjøkkenet. Dette uten at det koster noe ekstra, forteller Svein-Erik Thorvaldsen.

Det lille ekstra

Hos Schmidt kan du virkelig få akkurat det kjøkkenet du har drømt om. Blant annet har du muligheten til å velge blant et enormt utvalg farger og materialer til både fronter og skrog. For et ekstra elegant og helhetlig inntrykk er det dessuten mulig å få den samme fargen på både innside og utside av skapene. Nå kan Schmidt dessuten friste med flere nye fronter i spennende farger. 
– Schmidt er alltid i forkant av trendene og har nå kommet med flere farger og modeller i skandinavisk stil. Vårt sortiment har jo vært mer internasjonalt og denne satsningen på den skandinaviske stilen og farger er nok ikke bare for å satse på det skandinaviske markedet, men like mye fordi dette er en stil som er i ferd med å få fotfeste i Europa. 
Schmidt er kjent for sin høye kvalitet og tilbyr en rekke detaljer som gir kjøkkenet ditt det lille ekstra, som avrundede kanter på skap og benkeplater. Fokuset på detaljer viser seg ikke bare i designet, men gjør også kjøkkenet ditt ekstra slitesterkt. 
– Frontene våre er kledd med melamin, noe mange av våre konkurrenter også bruker på kantene. Men våre fronter har en 1,4 mm tykk plastlist på kanten noe som gjør den kraftigere. Dermed tåler den mye mer enn den ville gjort om den bare var kledd med melamin. Og på de lakkerte frontene er det benyttet en spesiallakk som heter mikronlakk. Denne er tilsatt glasstøv som gjør den ekstra slitesterk og det skal veldig mye til før man får riper og skader. Vi har også dører kledd med glass som er utrolig enkle å holde rene.

Enormt utvalg

Butikken på Billingstad er en ren Schmidt butikk som kun fører produktene fra den kjente leverandøren. Schmidt er en familiebedrift med lange tradisjoner i Europa. Hovedkontoret ligger fremdeles i Frankrike, med fabrikker i Frankrike og Tyskland. Siden Schmidt ikke har et lager med standardvarer ferdig produsert lages hvert kjøkken til hver enkelt kunde. Det er dette som gjør det mulig å få alt nøyaktig tilpasset etter mål og ønsker. Det er kanskje lett å tro at de mange valgmulighetene og måltilpassede løsningene vil gi høy pris, men faktisk ligger Schmidt i det midtre segmentet av prissjiktet med konkurransedyktige priser.
Tar du turen innom butikken vil du dessuten få god og kyndig veiledning slik at du får det kjøkkenet du drømmer om.
I tillegg til kjøkken tilbyr Schmidt også bad og garderober, samt TV-møbler, bokreoler og romdelere. Her har man muligheten til å trekke inn samme farger og materialer som på kjøkkenet og få et helhetlig uttrykk i hele hjemmet. Enten du er på utkikk etter nytt kjøkken, bad eller oppbevaringsløsninger vil du finne unike løsninger som ikke alle andre har hos Schmidt Kjøkken på Billingstad!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Schmidt Kjøkken

Følg IN magasinet på Facebook