Hjem » Interiør & design »  Kjøkkeninspirasjon på Bekkestua

Kjøkkeninspirasjon på Bekkestua

Kjøkkenet blir ofte kalt «husets hjerte» og det med god grunn. Her lager vi mat, spiser, gjør lekser, jobber og nyter sene kvelder med venner og familie. Nettopp derfor er det så viktig at kjøkkenet er et sted vi trives, samtidig som det er funksjonelt. Drømmer du om nytt kjøkken er det vel verdt å ta turen innom Bekkestua Kjøkkenstudio. De hjelper deg gjerne slik at du får det kjøkkenet som passer perfekt til akkurat ditt hjem!

Bekkestua Kjøkkenstudio er ikke helt som alle andre kjøkkenbutikker. Ikke bare har de valgt å slå seg ned på Bekkestua et godt stykke unna resten av konkurrentene, butikken drives av et samboerpar og er helt frittstående.
– Vi har også vurdert om vi skulle flytte til «kjøkkenbyen» Skøyen hvor mange av konkurrentene våre er. Det å ligge for seg selv har både fordeler og ulemper, men for oss er det absolutt flest fordeler. Her er vi en del av lokalmiljøet, noe som betyr mye for oss, forteller Torill.
– Jeg er opprinnelig fra Bergen, men flyttet hit da jeg møtte Erik for åtte år siden. Familien hans driver Ballerud Hagemøbler i nærområdet så da vi skulle åpne butikk føltes det naturlig å legge den hit. Vi startet som Crown Kjøkkenstudio Bekkestua med kjøkken fra Crown Imperial, men når vi nå har utvidet med to leverandører til, Arens og Kungsäter Kök, føltes det riktig å skifte navn til Bekkestua Kjøkkenstudio. Samtidig holder vi på å skifte ut flere av utstillingene så det blir mye nytt og spennende i butikken fremover, forteller innehaverne Torill Rolfsvåg og Erik Faale.

Stor fleksibilitet

Det at de er en frittstående butikk og ikke en del av en kjede gjør at de har muligheten til selv å velge leverandører.
– Dette gir oss stor fleksibilitet og få begrensninger. Vi kan hente inn det kundene ønsker og tilpasse hvert kjøkken til akkurat den familiens behov. Samtidig er det jo litt på godt og vondt. For mange valg kan gjøre det vanskelig å velge, men da er det vår jobb å veilede i det store utvalget, sier samboerparet med et smil.
Det er mye å tenke på når man skal pusse opp kjøkkenet. Det er gjerne en stor investering som man skal være like fornøyd med om ti år som i dag. Hos Bekkestua Kjøkkenstudio kan du senke skuldrene i trygg forvissning om at de veileder deg gjennom hele prosessen fra a til å. De to gjør det meste selv, fra hjemmebesøk til levering av kjøkken/ hvitevarer til avtalt tid.
– Åpningstidene våre kan nok virke litt korte, men vi er fleksible og kunder kan gjerne avtale tid etter stengetid slik at vi får sitte uforstyrret. Det er mange som gir uttrykk for at de setter pris på at vi tar hånd om hele prosessen. Vi har også stadig flere totalprosjekter, hvor kundene i tillegg til nytt kjøkken også ønsker garderober, bad eller innredning til øvrige rom.

Noe for enhver smak

Med de tre leverandørene Crown Imperial, Kungsäter Kök og Arens har dessuten Bekkestua Kjøkkenstudio noe for enhver smak og lommebok. Den estiske kjøkkenprodusenten Arens lager alt på mål i sin topp moderne fabrikk. Og siden ingenting er laget på forhånd blir det heller ikke fordyrende om man ønsker andre mål enn standardmål. Crown Imperial er en engelsk familiebedrift med en over 70 år lang historie. I dag er de en av Europas ledende kjøkkenprodusenter og er spesielt kjente for solide skrog og en rekke flotte finisher på frontene sine. Og Kungsäter Kök er en svensk håndverksbedrift som kan friste med eksklusive kjøkken i heltre. Med andre ord skal det godt gjøres å ikke finne sitt drømmekjøkken her.
Også innen kjøkken endrer trendene seg og i det siste har mørkere farger kommet for fullt, i tillegg er det mye tre og trestrukturer. Mange ønsker seg åpen løsning mot stuen og dermed har kjøkkenet fått mer møbelpreg.
– I takt med at kjøkkenet har blitt et allrom så prioriterer folk kjøkkenet mer. For oss er også hyttemarkedet stort. Mange av våre kunder flytter i leiligheter og har store hytter hvor de tilbringer mye tid og hvor de ønsker et kjøkken hvor de virkelig kan nyte det å ha tid til å lage mat. En av de aller største trendene akkurat nå er dessuten fronter med en helt ny type laminat laget med Fenix Nano Teknologi. Den har supermatte overflater. Skulle man få en ripe så kan den enkelt tørkes av med en klut eller om den er litt dyp så forsvinner den med strykejernet på 90 grader. Dette er den mest populære modellen hos oss nå og vi har fronter med Fenix Nano Teknologi i seks farger fra Arens. Akkurat nå holder vi på å forberede oss til den store kjøkkenmessen i Telenor Arena 14.-16. september. Her vil vi for første gang presentere Arens og vi vil også vise frem Fenix-materialet, avslutter Torill og Erik og ønsker alle hjertelig velkommen til Bekkestua Kjøkkenstudio!

FAKTA: Bekkestua Kjøkkenstudio

• Adresse: Gamle Ringeriksvei 32
• Telefon: 992 28 877
• E-post: torill@crownbekkestua.no
• Webside: www.crownbekkestua.no
• Facebook: www.facebook.com/crownbekkestua
• Les mer om Fenix nano teknologi: www.fenixforinteriors.com

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Bekkestua Kjøkkenstudio
 

Følg IN magasinet på Facebook