Hjem » Interiør & design »  Kjøkkenglede

Kjøkkenglede

I nesten 20 år har Drømmekjøkkenet på Mariero gitt hverdagsglede til fornøyde kunder. Butikken holder stand, og står for solid kvalitet innen kjøkken, bad og garderobeløsninger. 

Hva er egentlig et drømmekjøkken? Ifølge Drømmekjøkkenet finnes det ingen fasit – vi lever alle forskjellige liv med ulike behov. Det som er sikkert er at de ansatte hos Drømmekjøkkenet på Mariero brenner for jobben sin, og er mer enn villige til å hjelpe deg med å skreddersy den perfekte kjøkkenløsningen for nettopp ditt hjem og din hverdag. 
    Om ønskelig vil Drømmekjøkkenets dyktige og erfarne kjøkkenkonsulenter veilede deg gjennom hele prosessen – fra tegning og planlegging til ferdig montering. 
– Vi fikser hele jobben fra A til Å. Våre konsulenter kan bli med hjem til kunden i forkant av kjøpet for å finne den beste løsningen. Denne tjenesten er gratis ved kjøp av kjøkken hos oss, sier butikksjef Ingbjørg Stakkeland. 
– Vi hjelper også til med kontrollmål og oppussing for de som ønsker det. Monteringen utføres av Drømmekjøkkenets erfarne montører. 

Hverdagsglede

Ingbjørg forteller at det er viktig å tenke på planløsning og funksjonalitet når man velger kjøkkenløsning – dette skal tilrettelegges slik at hverdagen blir enklest mulig for de som bruker rommet. Drømmekjøkkenet ligger i det øverste sjiktet av kvalitet. 
    Produktene lages i Sverige på Drømmekjøkkenets egen fabrikk. Dette er en fordel om man trenger nye deler til en eldre Drømmekjøkken-modell som egentlig har gått ut av produksjon. Da kan man legge inn en spesialbestilling til produsenten! Fabrikken kan lage nye fronter i flere år etter at modellen har utgått.
    Drømmekjøkkenet fokuserer på hverdagslede, og i denne sammenheng har kjøkkenet en sentral funksjon. Ved å sette sammen de smarteste planløsningene, har designerne skapt noen av de beste kjøkkener på markedet. Ny teknologi og en moderne livsstil har endret måten vi bruker kjøkkenet på; Drømmekjøkkenet tilpasser seg denne utviklingen, uten å la det gå ut over kvaliteten.

Kjøkkentrender

Drømmekjøkkenets design er klassisk og tidløst, samtidig som de følger tiden vi lever i. Ingbjørg understreker at man ikke først og fremst bør tenke på siste trend når man velger seg et nytt kjøkken.
– Et kjøkken har man i mange år, og da er personlig smak og stil viktig. Gode uttrekks-innredninger og praktiske løsninger bør også være i fokus. 
Hun sier at farger har blitt mer populært i det siste – gjerne lyse farger i grå- og pastelltoner – selv om det ennå er de nøytrale fargene de selger mest av. 
    Hos Drømmekjøkkenet kan man velge mellom flere ulike designløsninger for skap, benkeplater, oppvaskbenker og hvitevarer. Slik kan man skreddersy sitt eget drømmekjøkken!

Ny katalog

Drømmekjøkkenet har lekre utstillinger av kjøkken-, bad- og garderobeløsninger, slik at man virkelig får et realistisk inntrykk av hvordan rommet vil bli seende ut når skrog og skuffer er ferdig montert. 
    Nå er det en ny kjøkkenkatalog i butikk, så det er bare å stikke innom Drømmekjøkkenet på Mariero for en hyggelig og profesjonell prat, samt en titt på sesongens spennende nyheter!

Tekst & foto: Lina Grotmol

Følg IN magasinet på Facebook