Hjem » Asker&Bærum » Interiør & design »  Kjøkkendrøm til boligmesse

Kjøkkendrøm til boligmesse

I september hvert år samles tusenvis av mennesker for å finne det de trenger til sitt drømmehjem. Telenor Arena fylles til randen av møbler, fagfolk og utstillinger. Torill Rolfsvåg hadde med et knippe utvalgte kjøkken, til stor begeistring hos besøkende.

Torill tok med kjøkkendrømmen fra Bekkestua Kjøkkenstudio på messe, for å vise frem Arens – kjøkkenet du kan skreddersy ned til minste detalj. I butikken på Bekkestua kan du drømme deg bort i benkeplater, belysning, lekre skapdører og det nyeste av det nye innen kjøkkenteknologi. Alt fra det klassiske hvite til topp moderne kjøleskap. Noe for ethvert kjøkken og menneske. Torill Rolfsvåg og Erik Faale tok med det beste av det beste til Telenor Arena, og hadde håndplukket tre kjøkken de visste vil falle i smak hos de som lette.

Mann-kone-bedrift

– Vi er en mann-kone-bedrift, det er meg og Erik som driver den. Vi er en helt uavhengig aktør, og det gjør at vi kan ta inn det vi vil, fra de leverandørene vi vil, forteller Torill Rolfsvåg, daglig leder ved Bekkestua Kjøkkenstudio. 
De tre leverandørene Torill og Erik har plukket ut er engelske Crown, svenske Kungsäter og Arens fra Estland. Sammen dekker de tre merkene store deler av markedet, alt fra klassisk hvitt til heltre. Med Arens kan man også måltilpasse ned til minste millimeter, som gjør at Torill og Erik kan tilby skreddersydde kjøkken til alle hjem.
– Mange synes det er spennende å kunne skape sitt helt unike kjøkken, noe ikke alle andre har. Da kan man være med fra starten og bestemme alt fra farger til helhetlig utseende.

Høstens store begivenhet

Og det var Arens som ble stilt ut på boligmessen i Telefon Arena i september. 
– Det var første gang Arens ble representert på en så stor messe i Norge, og det var en kjempesuksess. Vi stilte ut tre kjøkken, og da hadde vi som mål at flere mennesker skulle få øynene opp for merket, forteller Torill. 
Og Arens falt i smak hos gamle og nye kunder.
– Mange går på messe fordi de for eksempel skal pusse opp, og der finner man alle muligheter til hjemmet samlet på et sted. Da forsøkte vi å gi veiledning og inspirasjon til de som besøkte oss.
En vel gjennomført messe er over, og nå venter en høst full av spennende arbeid. Og de som ikke tok turen til Telenor Arena er velkomne til butikken på Bekkestua.

Fra skisse til kjøkken

– Det er en prosess å utarbeide et kjøkken. Det er ikke noe man gjør en lørdagsettermiddag fordi man er rastløs. For når man først har bestemt seg for å gjøre det finnes det et hav av muligheter innen materiale, stil, farger og funksjonalitet, forteller Torill. 
Og ny teknologi gjør det mulig å ha et høyteknologisk kjøkken – Torill nevner blant annet at man kan styre kjøkkenmaskinene gjennom apper, om vakuumskuffer og baristaskap. Når mulighetene er uendelige er det godt å snakke med noen som kjenner dem. 
– Vi kan hjelpe kunden hele veien, med alt fra veiledning til ferdigstilling, forteller Torill. 
Men det er ikke bare kjøkken paret leverer. De leverer hele hjem. Skap, tv-reoler, innredning til bibliotek og skrivepulter – for å nevne noen. Og ønsker kunden hele pakken, samarbeider de med både elektriker, tømrer og rørlegger som kan hjelpe til med grovarbeidet.

Det nordmenn vil ha

– Det er mange som går for det sikre når det gjelder kjøkkenets fasade, det er jo noe man skal ha i mange år og gjennom mange trender. Da er de kanskje tøffere når det kommer til tilbehør som håndtak og farge på veggene, forteller hun. 
Men ifølge Torill er hvite kjøkken på vei ut i private hjem. Både sorte glatte fronter og finér er populært blant kundene på Bekkestua. Dessuten har den nye fargen Greige, en blanding av grått og beige, vært et populært valg den siste tiden. 
– Både vi og kundene legger større vekt på hvitevarer enn før, for teknologien har kommet langt på det området. Og folk er blitt veldig glade i å lage mat, og ønsker å ha plass og mulighet til å servere gjester, forteller Torill, som hadde stor glede av å vise nordmenn det de ikke visste de ville ha på messen i september.

FAKTA: Bekkestua Kjøkkenstudio

• Adresse: Gamle Ringeriksvei 32
• Telefon: 992 28 877
• E-post: torill@bekkestuaks.no
• Webside: www.bekkestuaks.no
• Facebook: www.facebook.com/crownbekkestua

Tekst & foto: Pauline Östgård

FØLG IN MAGASINET PÅ FACEBOOK