Hjem » Oslo »  Kjøkken til din hverdag

Kjøkken til din hverdag

I disse dager feirer DESIGNA Ensjø ett års jubileum. I butikken finner du en rekke flotte utstillinger med kjøkken, bad og skyvedørsgarderober fra DESIGNA som garantert vil gi deg ny inspirasjon før oppussing av kjøkkenet, badet eller din garderobe!

DESIGNA Ensjø holder til i Gladengveien, bare et lite steinkast unna T-banestasjonen. Drømmer du om et nytt kjøkken er det vel verdt å ta turen innom. I de lyse og moderne lokalene har de stilt ut flere spennende kjøkkenmodeller fra den danske kjøkkengiganten. 
– Vi ser at DESIGNA blir stadig mer kjent også her i Norge. I Danmark har det lenge vært et stort varemerke og der er de en av de største aktørene i privatmarkedet, forteller daglig leder Andreas Carlsson. 
– Da vi åpnet i oktober i fjor var vi DESIGNAs andre rene konseptbutikk her til lands, men nå har det kommet flere.
DESIGNA Ensjø ligger midt i hjertet av den nye Ensjøbyen og akkurat nå er det hektisk byggeaktivitet rett utenfor butikken. Her vil Hovinbekken igjen komme opp i dagen og gaten vil etter hvert bli en paradegate. 
– Tidligere har jo Ensjø vært kjent for sine bilforhandlere, men nå holder Ensjø på å utvikle seg til en av de koseligste bydelene i Oslo og bildet av Ensjø endres raskt til å bli den mest moderne og urbane bydelen i Oslo. Det bygges mye rundt her og det skal komme 7000 nye innbyggere og 5000 nye arbeidsplasser. Og vi synes det er utrolig spennende å få være en del av denne utviklingen.

Moderne dansk design

Hos DESIGNA Ensjø finner du kjøkken i ulike stilarter og prisklasser. Her er det dermed noe for alle, uansett smak eller størrelsen på lommeboken. 
– Vårt store og brede sortiment gjør at vi kan konkurrere både på pris og kvalitet i alle priskategorier alt fra laveste pris til designkjøkken i langt høyere priskategorier. Samtidig har vi også et stort og bredt sortiment på bademøbler og skyvedørsgarderober. Designa skal være kjøkken til alle. Det er moderne skandinavisk design. Akkurat nå har vi fått inn nye fronter med åtte nye fargevalg. Blant annet lysere grønn og blå som er veldig morsomt å leke med. Og vi ser at stadig flere ønsker litt farger på kjøkkenet. Rød høyglans over alt kan bli litt mye, men noen få detaljer for å skape kontrast kan bli utrolig stilig. Men fremdeles er det flest som ønsker et hvitt kjøkken med grepsfrie fronter. Det er et klassisk kjøkken som man kan ha i mange år og som tiltaler folk flest.
 

Tidligere i år lanserte DESIGNA sitt nye konsept Bricks by DESIGNA. Her kan du skreddersy ditt kjøkken etter dine behov, med skuffer og skap plassert der du ønsker og i den størrelsen du trenger. De asymmetriske linjene gir dessuten kjøkkenet det lille ekstra. 
– Bricks by DESIGNA ble lansert med en pop-up butikk på et kjøpesenteret, Field`s, utenfor København. Bricks by DESIGNA er fremdeles veldig nytt i markedet, men det er stadig flere som vil ha det. Det er spennende å ha noe som ikke noen andre i bransjen har. Det er vel bare møbelsnekkere som kan lage noe lignende og da blir det jo helt andre priser, og ikke et kjøkken til alle. Vi ser at de fleste fremdeles ønsker en kjøkkenøy. Har man ikke plass til en øy, så i alle fall en halvøy populært. Benkeplater i stein er også veldig populært, særlig komposittstein som er utrolig praktisk på alle kjøkken, avslutter Andreas og ønsker alle velkommen til en hyggelig kjøkkenprat hos DESIGNA Ensjø!
Du finner også DESIGNA hos Kjøkkenarkitektene på Skøyen med mange flotte utstillinger av moderne dansk design tilpasset til din hverdag.

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook